Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

Tipérsky špeciál: Predĺži Slovan famóznu sériu? Boj belasých o play-off pokračuje po najdlhšom lete!

CHABAROVSK– Slovan si aj naďalej uchováva reálnu šancu na play off. Jeho dnešným súperom bude Amur Chabarovsk, s ktorým sa stretol pred pár týždňami.
Zdroj: TASR
Zdieľajte:

Amur Chabarovsk – HC Slovan Bratislava

Amur odohral naposledy stretnutie s Vladivostokom, s ktorým prehral 2:0. Pre zverencov trénera Andreja Martemajanova sa tak skončila trojzápasová séria víťazstiev. Celkovo patrí Chabarovsku vo Východnej konferencii dvanásta priečka so ziskom 59 bodov, na play-off stráca Amur trinásť bodov. Chabarovsk je najvzdialenejším tímom KHL a na belasých pred dôležitým súbojom čaká až 12-hodinový let!

V Chabarovsku sa v tejto sezóny darí najmä českým hráčom. Lídrom celého tímu je Tomáš Zohorna, ktorý si v 51 zápasoch na svoje konto pripísal 27 bodov. V defenzíve sa zase darí Jánovi Kolářovi, ktorý má na konte 12 bodov. Sledujte tento dôležitý zápas v našom ONLINE prenose v utorok od 10.30.

V poslednom vzájomnom zápase sa takto presadil Michal Sersen

Aj v tomto tíme pôsobí viacero legionárov. V útoku je to fínsky útočník Teemu Ramstedt, ďalším je jeho krajan Kristian Kuusela. Z ruských hokejistov spomenieme obrancu Maxima Kondratjeva, ktorý nazbieral 16 bodov. V bránke čaruje Juha Metsola, ktorý pôsobí v Chabarovsku už druhý rok, v aktuálnom ročníku nastúpil už na 46 duelov. Dvojkou je Alexander Pečursky.

ABSENCIE

HC Slovan Bratislava: Meszároš, Viedenský, Ďaloga, Smoleňák, Nedorost

Amur Chabarovsk: S. Katsuba

Tipujeme výhru Slovana v kurze 2.55

Posledný zápas

Neftechimik Nižnekamsk– HC Slovan Bratislava 3:2 (1:1, 0:2, 1:0)

Góly: 1. Gynge (Žukov, Ľamin), 50. Polygalov (Lekomcev, Karejev) – 10. M. Hlinka (Sersen, Taffe), 37. Plastino (Cheechoo, Taffe), 39. Skalický (Lušňák)

Boj o play off pokračuje. Hokejisti Slovana Bratislava natiahli svoju víťaznú šnúru v KHL už na šesť zápasov. Naposledy triumfovali na ľade Neftechimiku Nižnekamsk 3:2 a stále sú reálne v hre o postup do play off.

Zdieľajte:
Zdroje informácií: TASR, facebook.com, twitter.com

Diskusia

Podobné články