Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

VIDEO Žilina získala mladého Slováka: Reprezentant už má aj skúsenosti zo zámoria

ŽILINA - MsHK DOXXbet Žilina vyriešili dlhodobé trápenie v defenzíve. Prichádza účastník nedávnych MS hráčov do 20 rokov, obranca Mário Grman (19).
Zdroj: facebook.com/mario.grman.1
Zdieľajte:

19 -ročný odchovanec topoľčianskeho hokeja podpísal v Žiline kontrakt do konca sezóny. "Nebolo žiadnym tajomstvom, že na poste obrancu nás už dlhšie trápi maródka. Mária považujeme za vhodnú voľbu," povedal športový riaditeľ MsHK DOXXbet Žilina Imre Valášek.

Prečítajte si aj: Tipérsky špeciál: Blíži sa prestupová uzávierka, neustály boj o čelo tabuľky pokračuje, zrodí sa dnes prekvapenie?

Grman má za sebou odohrané dva roky v kanadskej juniorskej súťaži CHL, aktuálnu sezónu už nastupoval v projekte SVK U 20. Po boku nových spoluhráčov by mal na premiérový zápas v novom drese naskočiť už v stretnutí 40.kola Tipsport ligy na ľade Zvolena.

"Tréneri ho zaradili do obrannej dvojice s Miroslavom Macejkom," povedal Valášek. Vlkom napriek tomu bude chýbať hneď trojica z defenzívy. K Mikušovi a Krížovi sa na maródku pobral aj Drábek, ktorý má nešpecifikované problémy v hornej časti tela.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: mshkzilina.tipsportextraliga.sk

Diskusia

Podobné články