Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

VIDEO Odvážna predpoveď analytika NHL: Stanley Cup znova vyhrá Slovák, Tatar si nezahrá ani play off

NHL
WASHINGTON - Marián Hossa a Richard Pánik sa budú na konci sezóny radovať z najcennejšej hokejovej trofeje, Detroit sa po po nepretržitých 25 rokoch nedostane do play off. Tak to predpovedá analytik NHL Dan Rosen.
Zdroj:
Zdieľajte:

"Generálny manažér Blackhaws Stan Bowman do konca prestupového obdobia ešte získa obrancu a pravdepodobne aj útočníka. Jonathan Toews zvýši svoju produktivitu a Mariánovi Hossovi vydrží forma. Celé mužstvo bude naďalej žiariť a brankár Corey Crawford bude v druhej polovici sezóny chytať ako MVP," predpovedá Rosen.

Prečítajte si aj: Tipérsky špeciál: Blíži sa prestupová uzávierka, neustály boj o čelo tabuľky pokračuje, zrodí sa dnes prekvapenie?

Chicago si to podľa neho vo finále rozdá s obhajcom trofeje z Pittsburghu. Tipuje aj postup Torona Maple Leafs do vyraďovacej časti, naopak Detroit s Tomášom Tatarom a Tomášom Jurčom sa po 25 úspešných rokoch neprebojuje do play off.

Rosen ti trúfol tipnúť aj individuálne trofeje: Jednotka draftu Auston Matthews získa Calderovu trofej určenú najlepšiemu nováčikovi, laureátom Trofeje Arta Rossa pre najproduktívnej­šieho hráča ligy sa stane mladý kapitán Edmontonu Connor McDavid. Najužitočnejším hráčom bude Sidney Crosby a Vezinova trofej poputuje prvý raz do rúk Devana Dubnyka z Minnesoty.

Zdieľajte:
Zdroje informácií: nhl.com, washingtontimes.com

Diskusia

Podobné články