Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

VIDEO Brustov kiks zachraňoval Starosta, Skalický zažiaril gólovým sólom od vlastnej bránky

KHL
BRATISLAVA - Boj o play off pokračuje. Hokejisti Slovana Bratislava natiahli svoju víťaznú šnúru v KHL už na šesť zápasov. Vo štvrtok triumfovali na ľade Neftechimiku Nižnekamsk 3:2 a stále sú reálne v hre o postup do play off.
Zdroj: streamable.com
Zdieľajte:

"Belasí" profitovali z vydareného záveru druhej tretiny, keď dvoma gólmi v priebehu 68 sekúnd po presných zásahoch Nicka Plastina a Pavla Skalického získali rozhodujúci náskok. Slovan sa najbližšie predstaví v utorok 24. januára na štadióne Amuru Chabarovsk.

Prečítajte si aj: Tipérsky špeciál: Blíži sa prestupová uzávierka, neustály boj o čelo tabuľky pokračuje, zrodí sa dnes prekvapenie?

Neftechimik sa od úvodných sekúnd tretej časti tlačil pred bránku v snahe zmazať dvojgólové manko a do veľkej šance sa najprv dostal Jakimov. O chvíľu neskôr urobil za vlastnou bránkou veľkú chybu brankár Brust a vo "funkcii" ho musel zastúpiť obranca Starosta, ktorý v poslednej chvíli pohotovo zabránil istému gólu.

Záver prostrednej časti ale vyznel jednoznačne pre hostí, ktorí skórovali dvakrát v priebehu 68 sekúnd. Najskôr po tlaku prvej formácie prestrelil Karejeva projektil z hokejky obrancu Plastina a v 39. minúte prečíslenie štyroch proti dvom zobral na seba Skalický a šikovne prekabátil defenzívu hostí na 3:1 z pohľadu Slovana. Sólo od vlastnej bránky zakončil ukážkovo.

Zdieľajte:
Zdroje informácií: TASR, streamable.com

Diskusia

Podobné články