Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

VIDEO Kedysi hádzal topánky po mužoch zákona, teraz patrí medzi opory Slovana: Musatov už vie, ako za nás hrať

KHL
BRATISLAVA - Hokejisti Slovana Bratislava vyhrali v KHL piaty zápas za sebou. V utorkovom dueli základnej časti triumfovali na ľade Spartaka Moskva 3:0 a na ôsme miesto zaručujúce účasť v play off Západnej konferencie strácajú už len tri body.
Zdroj: instagram.com/hcslovan
Zdieľajte:

"Dôležité dnes bolo, že sme boli všetci stopercentne sústredení na zápas a do bodky plnili pokyny trénera. Myslím, že naše víťazstvo bolo úplne zaslúžené. Dva góly tešia, ale oveľa dôležitejší je úspech mužstva ako takého," povedal pre oficiálny web Slovana dvojgólový strelec. Musatov pritom za Spartak už nastupoval počas rokov 2004-2006 aj 2009-2011.

Aj kouč Říha bol s nedávnou posilou spokojný. "Neprišiel k nám na 100% pripravený a nejaký čas mu trvalo, kým pochopil potrebné veci a zlepšil fyzičku. Teraz už hráva v druhom útoku a stal sa jedným z kľúčových hráčov. Už je mu jasné, ako treba v našom tíme hrať," citoval českého trénera sport.sk.

Musatov nie je žiadny baránok, pred prestupom do Slovana mal na konte až 435 trestných minút, ktoré stihol za 410 odohraných zápasov v KHL. Fanúšikovia si ho pamätajú hlavne pre tvrdé a aj dosť zákerné zákroky.

Legendárny je aj jeho neslávny koniec v Avangarde Omsk. Pred dvoma rokmi Musatov popíjal v centre Mosky a keď mu obsluha baru naservírovala účet vo výške 1700 rubľov (zhruba 25 eur), odmietol zaplatiť a vyvolal bitku.

Prečítajte si aj: VIDEO Slovan valcuje ďalej, Spartak doma nemal žiaden nárok

Privolaní policajti ho museli odviesť na obvodné oddelenie, kde po nich hádzal topánky a nechýbali ani verbálne útoky. Napokon skončil za mrežami a keď ho prepustili, Omsk s ním okamžite ukončil spoluprácu.

Zdieľajte:
Zdroje informácií: TASR, hcslovan.sk, sport.sk

Diskusia

Podobné články