Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

V Trenčíne neúspešný, v Česku záchrancom? Holáň trénerom potápajúcich sa Pardubíc

Český hokejový tréner Miloš Holaň sa stal novým kormidelníkom HC Dynamo Pardubice. Holaň v úvode sezóny viedol Duklu Trenčín, ale po nepresvedčivých výsledkoch ho z funkcie odvolali. V pardubickom klube, ktorý o zmenách informoval na oficiálnej stránke, nahradí Pavla Rohlíka.
Zdroj: TASR
Zdieľajte:

Mesto Pardubice sa nedávno stalo majoritným akcionárom Dynama a krátko na to zvolalo aj dôležité zasadanie. Jeho výsledkom je nové predstavenstvo klubu a personálne zmeny v manažmente. Generálny manažér a zároveň hlavný tréner Pavel Rohlík končí v oboch funkciách, pričom v trénerskej ho nahradí 45-ročný Holaň. Predsedom predstavenstva sa stal bývalý brankár Dušan Salfický, športový úsek má na starosti bývalý manažér Třinca Pavel Marek a Holaňovým asistentom bude legendárny útočník Otakar Janecký.

Pardubické A-mužstvo je od úvodu sezóny na spodných priečkach tabuľky. "Zostupný trend je tu už asi štyri roky. Je to o hráčoch, chémii v mužstve a jeho skladbe. Nový tréner nie je zaťažený súčasnou situáciou. Verím, že Miloš Holaň prinesie svieži vietor, spolieham sa na neho. Pokiaľ sa hráči nedokážu hokejovo spamätať, prídu noví, aby zapadli trénerom do koncepcie. Počas najbližších troch rokov chcem vytvoriť zdravé jadro, aby Dynamu vrátilo lesk," citoval Dušana Salfického portál hokej.cz.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: TASR

Diskusia

Podobné články