Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

VIDEO Najhorší moment Miklíkovej kariéry zanechal stopy: Vôbec sa necítim dobre

BRATISLAVA - Michel Miklík po tvrdom zásahu od Kanaďana Joea Finleyho opustil ľad na nosidlách. Slovenský útočník potešil fanúšikov, keď pri odchode z arény v sprievode zdravotníkov zdvihol ruku.
Zdroj: youtube.com
Zdieľajte:

Finleyho akcia nezostala bez odozvy, okrem 10-minútového trestu od rozhodcov pomstil v tretej tretine zákrok na Miklíka jeho spoluhráč Nolan Yonkman, od ktorého inkasoval kanadský hokejista niekoľko úderov v pästiarskom súboji.

Prečítajte si aj: VIDEO Říha po zápase vysmial kouča Jugry a ďakoval fanúšikom: Ak nie my, tak už neviem

Podľa Miklíkovho bývalého spoluhráča si Finley vyhliadol slovenského ofenzívneho lídra súpera už od začiatku. "Šiel po ňom od úvodného buly. Korčuľoval s ním od začiatku zápasu až po faul," povedal pre cas.sk útočník Slovana Bratislava Patrik Lušňák, ktorého manželka Dominika je Miklíkovou sestrou a do Fínska mu volali hneď po ataku.

Samotný Miklík je od piatka v nemocnici a tam mu mu diagnostikovali zlomený nos, otras mozgu a posunutú kľúčnu kosť. Podľa vlastných slov má k dobrému stavu veľmi ďaleko. "Vôbec sa necítim dobre, mám značné bolesti hlavy. Dnes ma čaká operácia nosa, v ktorom mám viacero zlomenín. Kľúčnu kosť som mal posunutú, ale to mi už napravili v narkóze. Bude potrebné dodatočné vyšetrenie na zistenie, v akom rozsahu to je poškodené. Viac informácii zatiaľ nemám," opísal Miklík pre cas.sk.

Zdieľajte:
Zdroje informácií: TASR, cas.sk

Diskusia

Podobné články