Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

Tipérsky špeciál: Slovan končí domácu sériu zápasov, poradí si s tímom z mrazivého Ruska?

BRATISLAVA - Slovan zakončí dlhú domácu sériu zápasom proti Jugre Chanty - Mansijsk.
Zdroj: TASR
Zdieľajte:

HC Slovan Bratislava – Jugra Chanty - Mansijsk

Zverenci Miloša Říhu sa stretnú s ďalším tímom východnej konferencie. Belasí v ňom budú chcieť bodovať a čoraz viac sa priblížiť k play off. Oporou im určite budú aj skvelí fanúšikovia, ktorí si nebudú chcieť nechať ujsť desiaty zápas doma, po ktorom Slovanisti odohrajú päť zápasov vonku.

Prečítajte si aj: V Tipsporte rozdávame 600 tisíc: Naskočte dnes do súťaže a získajte podiel z nadupaného banku!

Jugra mala v posledných dňoch až týdňovú prestávku. Góly tímu z jedného z najchladnejších miest KHL strieľa útočník Jevgenij Lapenkov, ktorý má na konte 11 presných zásahov, spolu dosiahol 25 bodov. V defenzíve kraľuje Alexander Ugolnikov, ktorý nazbieral 10 bodov. Na brankárskom poste Jugry sa strieda dvojica Alexander Sharychenkov (34 zápasov) a Georgi Boyarshinov. Lepšiu úspešnosť 92,3% má prvý menovaný ruský brankár.

Na Jugru nemajú Slovanisti dobré spomienky, veď v novembri s ňou prehrali na jej ľade 1:2.

Tipujeme výhru Slovana v kurze 1.88

Posledný zápas

HC Slovan Bratislava - Barys Astana 4:1 (0:0, 3:0, 1:1)

Hokejisti Slovana bez Miloša Říhu, pod vedením Romana Stantiena a Rudolfa Jendeka zdolali Barys Astana 4:1. Predposledný zápas z dlhej domácej série vyšiel hráčom Slovana Bratislava na výbornú. Súperovi z kazašskej Astany dovolili streliť iba jeden gól v presilovke a sami dokázali súperovho brankára prekonať štyrikrát. Belasým vyšla najmä druhá tretina, ktorá bola asi najlepšia v celej sezóne.

Zdieľajte:
Zdroje informácií: TASR, facebook.com, twitter.com

Diskusia

Podobné články