Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

Tipérsky špeciál: Boj o prvé miesto Tipsportligy pokračuje, dočkáme sa nového lídra?

ZVOLEN – Máme tu 39. kolo Tipsport ligy. V ňom Nové Zámky hostia Nitru, do Zvolena vycestuje Martin, do Žiliny sa pozrú Trenčania, hrá sa aj šláger v Poprade, kde budú hostiť Banskú Bystricu a na ľade Košíc sa predstaví Liptovský Mikuláš.
Zdroj: TASR
Zdieľajte:

HKM Zvolen - MHC Martin

Zvolenčania sú priebežne na piatej priečke, ale na dohľad majú štvrtých Žilinčanov, takže by ich v ďalších zápasoch radi ponaháňali. Trénera Staša teší, že sa mu rýchlo vyzdraveli z maródky dvaja kľúčoví hráči – útočníci Radovan Puliš a Bruno Mráz. Obaja sú ťahúňmi ofenzívy a bez ich účasti by bol zvolenský tím podstatne slabší.

Prečítajte si aj: V Tipsporte rozdávame 600 tisíc: Naskočte dnes do súťaže a získajte podiel z nadupaného banku!

Tipujeme neprehru Martina v riadnom hracom čase v kurze 1.94

HK Nitra - HC Nové Zámky

Nováčik súťaže si priebeh tejto sezóny predstavoval určite inak. Na svojom konte má len 45 bodov, čo mu vynieslo posledné miesto. Predposledná Dukla Trenčín má dvojbodový náskok a Novozámčanom sa pomaly vzďaľuje aj prípadná účasť v play off.

Nitre sa v poslednom zápase zadarilo a zdolala Liptákov presvedčivo 4:1. V tabuľke sa dostala na druhé miesto s 80 bodmi a na vedúcu Banskú Bystricu stráca 2 body.

Tipujeme výhru Nitry v kurze 1.35

HK Poprad - HC ´05 iClinic Banská Bystrica

Banská Bystrica okupuje v súčasnosti prvú priečku tipsportligovej tabuľky. Barani odohrali celkovo 39 zápasov, a to si ziskom 82 bodov a priaznivým skóre v pomere 137:85. Bystričanom sa v ostatných kolách príliš nedarí, naposledy síce zdolali Košice 3:2, ale predtým z troch zápasov nevyhrali ani jeden. Postupne totiž podľahli Zvolenu (3:4), Žiline (2:5) a Nitre (3:0).

Popradčania sú momentálne na skvelej šiestej priečke a netaja sa ambíciou ísť v tabuľke ešte vyššie.

Tipujeme výhru Banskej Bystrice v kurze 1.95

MsHK Žilina - HK Dukla Trenčín

Hokejisti Žiliny sa stále držia v hornej polovici tabuľky. Momentálne sú na štvrtom mieste s 64 bodmi. Zverenci Milana Jančušku predvádzajú sympatické výkony a dokážu hrať prakticky s každým súperom. Zlé stretnutie neodohrali ani v poslednom kole, keď dokázali vyhrať nad Novými Zámkami 3:2.

Po príchode nórskeho brankára Larsa Voldena prelomili Trenčania sériu prehier a trikrát po sebe zvíťazili, Je však vidieť lepšia práca v zadných radoch, ktorým pomohol aj príchod istého a skúseného Cebáka. Naposledy zdolali Zvolenčanov 4:1.

Tipujeme výhru Žiliny v kurze 1.80

HC Košice - MHk 32 Liptovský Mikuláš

Liptákom sa v tejto sezóne už doma podarilo Košice dvakrát poraziť. Hlavne doma je Mikuláš silný. Momentálne sú Liptáci na ôsmej priečke a keď nechcú ísť nižšie, musia naďalej pokračovať minimálne v domácich úspešných zápasoch.

Pravdou je, že Košice už na Liptove prehrali, ale „oceliari“ nie sú tímom, ktorý papierovo slabším púšťa body pravidelne.

Tipujeme výhru Košíc v kurze 1.28
Zdieľajte:
Zdroje informácií: TASR, facebook.com

Diskusia

Podobné články