Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

VIDEO Slovenský gólman zhodnotil tragickú sezónu Kohútov: Hráme totálne h*vno a ja nechytím puky ani hnačku

OLOMOUC - Olomoucu sa v najvyššej českej súťaži viedlo už aj lepšie - z posledných deviatich zápasov prehral sedemkrát a v 14-člennej tabuľke českej extraligy mu patrí až 12. miesto.
Zdroj: instagram.com/hcolomouc
Zdieľajte:

Po utorkovej prehre na ľade Zlína vypenil aj Slovák Branislav Konrád. "Nemôžeme sa celú sezónu vyhovárať na chrípku a podobné veci. Hráme absolútne na h*vno a prehrávame zápasy. V tejto sezóne nedokážem chytiť puky ani hnačku," rozhodnil sa gólman v rozhovore pre denik.cz.

Prečítajte si aj: Tipérsky špeciál: V dnešnom šlágri súboj prvého s druhým, ako sa premieša poradie v tabuľke?

Olomoucu miesto boja o play off reálne hrozia záchranárske práce, Kohúti sa musia prepracovať aspoň na desiatu pozíciu. K tomu im chýba osem bodov. "Boli sme už na dostrel, ale teraz tam už nie sme ani náhodou. Musíme sa dať dokopy a zachrániť sezónu."

Rodák z Nitry to však veľmi reálne nevidí. "Play off nie je vylúčené, ale v prvom rade by som sa sústredil na to, aby nás nedobehli Pardubice a Karlove Vary. A to nebude jednoduché, keďže nevieme vyhrať dva zápasy po sebe, ale prehrať ich zvládneme pokojne aj šesť za sebou. Budeme to mať ťažké."

Zdieľajte:
Zdroje informácií: hc-olomouc.cz, denik.cz

Diskusia

Podobné články