Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

Tičar ešte má v klube dlhy, no na zlé sa rozhodol zabudnúť: Úprimne, v Slovane bolo lepšie

KHL
BRATISLAVA - Rok Tičar (27) v Bratislave pôsobil dve sezóny a do pamäte fanúšikov sa vryl predovšetkým spoluprácou s krajanom Jegličom. Slovinec sa na návrat na Zimný štadión Ondreja Nepelu veľmi tešil.
Zdroj: hcslovan.sk
Zdieľajte:

"Nevedel som sa dočkať. Hral som tu vždy s radosťou a tešil som sa na kamarátov a fantastických fanúšikov. Zaregistroval som aj potlesk, keď som sa počas hymien objavil na obrazovke. Som rád, že ľudia na Slovensku nezabudli, že som tu hrával," povedal Tičar pre hokej.sk.

Prečítajte si aj: VIDEO Slovan prišiel do konca sezóny aj o Ďalogu, Říha zúril: Čajkovskému som povedal, nech sklapne

S Jegličom deň pred zápasom vyrazili na večeru, no pri hodnotení nového pôsobiska poukázal na isté rozdiely. "Nie je to už také ako v Slovane. V Bratislave to bolo viac domácke a rodinné. V Jekaterinburgu to funguje trocha inak, musel som si zvyknúť na ruské spôsoby. Síce sa vďaka polohe toľko nenacestujeme, ale ak mám byť úprimný, v Slovane mi bolo lepšie."

K Tičarovi sa prirodzene dostali aj správy o meškajúcich výplatách. "Počul som o tom. No ani vedenie klubu nie je práve v najjednoduchšej pozícii. Verím, že urobia všetko preto, aby chalani dostali zaplatené za svoju prácu. Ja som s tým mal tiež problémy, no za Slovan som napriek tomu hral s radosťou a na to zlé som sa rozhodol zabudnúť. Ešte doteraz mi niečo chýba. Klub má najlepších fanúšikov v lige a super kabínu. Slovan aj prostredie sa navždy zapísali do môjho srdca."

Zdieľajte:
Zdroje informácií: hcslovan.sk, hokej.sk

Diskusia

Podobné články