Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

Tipérsky špeciál: V dnešnom šlágri súboj prvého s druhým, ako sa premieša poradie v tabuľke?

KOŠICE - Šláger v Košiciach, ale aj ďalšia snaha stále posledného Trenčína o cenné body. Program 38. kola Tipsport ligy ponúka zaujímavé piatkové menu.
Zdroj: TASR
Zdieľajte:

HC Košice - HC ´05 iClinic Banská Bystrica

Košice si v dohrávke 25. kola poradili so Žilinou 4:1. V košickom tíme nastúpil po dvoch mesiacoch útočník Gabriel Spilar. Košice sa týmto víťazstvom dostali na prvú priečku tabuľky so ziskom 79 bodov.

Prečítajte si aj: ZA 7 DNÍ: Úspechy Rybára, Lašáka, Kukumberga, Bondru či Németha

Druhá Banská Bystrica má však odohratý o jeden zápas menej. Košičania sa môžu pochváliť priaznivým skóre v pomere 135:84. Najproduktívnejším hráčom v tíme domácich je kapitán Ladislav Nagy, ktorý má na svojom konte 45 kanadských bodov za 22 gólov a 23 asistencií. Nagy tak naďalej ostáva najlepším strelcom ligy, ako aj najproduktívnejším hráčom súťaže.


Banská Bystrica ťahá nečakanú trojzápasovú sériu prehier. Nezvykne púšťať viac zápasov po sebe, na druhej strane s Košicami ju jednoduchý súboj určite nečaká. Jasného favorita zápas nemá, v nabitej tabuľke potrebujú body obaja.

Tipujeme neprehru Košíc v riadnom hracom čase v kurze 1.33

HK Dukla Trenčín – HKM Zvolen

Ak by sa udeľovala cena pre najnevyspytateľnejšie mužstvo, Zvolenčania by boli vážnym adeptom. Obidva tímy sú celkom dobre rozbehnuté.

Trenčania chytili druhý dych a dvakrát po sebe vyhrali, Zvolen ťahá trojzápasovú sériu výhier. Tieto tímy sa v tejto sezóne stretli už štyrikrát a vždy sa radovali hráči spod Pustého hradu.

Tipujeme výhru Zvolena v kurze 2.44

MHC Martin - HK Poprad

Martin prehral v dohrávke 16. kola s Nitrou tesne 4:3. Momentálne sa nachádza na bezpečnom ôsmom mieste ligovej tabuľky, keď má relatívne dostatočný náskok pred prenasledovateľmi, keďže ešte stále nemá dohrané všetky zápasy. V poslednom čase však majú zlú formu, keď prehrali štyrikrát za sebou, nedarí sa im ani na domácom ľade, kde prehrali dva z posledných troch duelov. Ako však poznáme priaznivcov Martina, vedia byť šiestym hráčom svojho tímu.

HK Poprad pricestuje do Martina zo šiesteho miesta, na ktorom sa usadil so ziskom 55 bodov. Podtatranci sú povzbudení poslednou výhrou nad Košicami 1:0 a určite si budú chcieť odviezť nejaké body aj z tohto zápasu.

Tipujeme remízu v kurze 4.50

HC Nové Zámky - MsHK Žilina

Iba šesť bodov z uplynulých piatich zápasov usadili Novozámčanov na predposlednom mieste tabuľky. Ich strata na vyššie priečky nie je veľká, body zo Žiliny by sa im preto hodili. "Vlci" sú naďalej príjemným prekvapením ročníka a keby bola na jeho konci rovnaká situácia v tabuľke ako teraz, začínali by play off doma. Také niečo v Žiline už dávno nebolo.

Hokejisti spod Dubňa pricestujú do Nových Zámkov z pozície štvrtého celku ligy. Žilina sa na nej usadila so ziskom 61 bodov a pred piatym Zvolenom si tak drží dvojbodový náskok. Hráči Žiliny disponujú priaznivým skóre v pomere 124:113. V tomto ukazovateli má tak štvrtý najproduktívnejší útok, ako aj štvrtú najúspešnejšiu obranu. Najproduktívnejším hráčom v tíme vlkov je Marek Hovorka, ktorý v doterajšom priebehu ročníka 2016/2017 nazbieral 42 bodov za 19 gólov a 23 asistencií.

Tipujeme výhru Žiliny v kurze 2.48

MHk 32 Liptovský Mikuláš - HK Nitra

Mikuláš hrá dobre najmä doma, vonku sa mu až tak nedarí. Liptáci v prvom domácom zápase sezóny dokázali majstra zdolať, ale ďalšie tri stretnutia už vyzneli pre Nitru.

Hokejisti Nitry zlepšili svoju hru a z posledných piatich zápasov vyhrali hneď štyri. Tabuľka sa dosť zmenila a je vidieť, že Nitra sa pomaličky približuje k prvému miestu.


Tipujeme výhru Nitry v kurze 1.80
Zdieľajte:
Zdroje informácií: TASR, facebook.com

Diskusia

Podobné články