Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

VIDEO Slovenky si na MS prvýkrát vylámali zuby, v Poľsku sa strhla hromadná bitka na mužský spôsob

BUDAPEŠŤ - Slovenské hokejové reprezentantky do 18 rokov utrpeli na turnaji A-skupiny I. divízie majstrovstiev sveta v Budapešti prvú prehru. Po triumfoch nad Maďarskom (4:0) a Rakúskom (3:2) podľahli v stredu rovesníčkam z Nemecka 0:2.
Zdroj: hockeyslovakia.sk
Zdieľajte:

Zverenky trénera Petra Kúdelku nastúpia v boji o postup do vyššej divízie ešte vo vo štvrtok 2. januára proti juniorkám Francúzska, úćinkovanie na turnaji zavŕšia v sobotu 14. januára duelom s Nórskom.

Prečítajte si aj: Tipérsky špeciál: Príde aj miláčik bratislavského publika, dokáže sa Slovan ešte viac priblížiť prvej osmičke?

Nemecko - Slovensko 2:0 (1:0, 1:0, 0:0)
Góly: 1. Feldmeierová, 30. Haiderová. Vylúčené: 6:7, presilovky: 1:0, oslabenia 0:0, 86 divákov.

Peter Kúdelka, tréner SR 18: "Nedôsledné pristúpenie k súperke, jasná individuálna chyba a po nej bleskový inkasovaný gól v prvej minúte. To bol moment, ktorý nás poriadne zaskočil, na opačnej strane dal Nemkám obrovskú psychickú výhodu. Aj napriek zomu, že v úvodnej tretine sme boi lepším celkom, nedokázali sme premeniť naše šance. Po inkasovanom druhom góle v polovici stretnutia pri našom oslabení sme už nenašli dostatok vnútorných síl na obrat. Nemky hrali veľmi organizovane, disciplinovane a po spomínanej ponúknutej psychickej výhode aj uvoľnene, naše juniorky kŕčovitejšie. Život ide ďalej, na tomto mimoriadne vyrovnanom šampionáte môže každý zdolať každého, šance žijú, to sa však musíme vrátiť na víťaznú vlnu z prvých dvoch zápasov."

Zaujímavé veci sa diali aj na MS I. divízie skupiny B do 18 rokov. Reprezentantky Poľska a Dánska sa do seba po záverečnej siréne pustili ako zmyslov zbavené. Poľky asi ťažko znášali prehru 0:2.

Zdieľajte:
Zdroje informácií: TASR, fakt.pl

Diskusia

Podobné články