Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

Čajkovský klope na drevo a má zakázané prekročiť modrú čiaru: Neprileteli sme sem korčuľovať

KHL
BRATISLAVA - Michal Čajkovský (24) zamieril v priebehu sezóny do Avtomobilistu Jekaterinburg a tam sa zatiaľ cíti veľmi dobre. Dnes ho uvidia bratislavskí fanúšikovia v zápase so Slovanom.
Zdroj: instagram.com/hcavtomobilist
Zdieľajte:

"Už sa teším. Rok Tičar mi hovoril, že je tu výborná atmosféra, diváci ženú Slovan neustále vpred. Ale neleteli sme sem päť hodín, aby sme si zakorčuľovali, chceme tri body. Som zvedavý, ako to bude vyzerať," povedal pre pravda.sk.

Prečítajte si aj: VIDEO Slovan v dramatickom zápase porazil Vladivostok, Taffe rozhodol 38 sekúnd pred koncom

Pri otázke o spokojnosti v novom klube zaklope na drevo. "Zatiaľ je to super, bývam v hoteli asi desať minút od štadióna. Chalani v kabíne ma prijali veľmi dobre. Najviac si rozumiem s Petrom Koukalom, Janom Buchtelem, Rokom Tičarom a Fínom Tommim Kivistöm. Po rusky toho zatiaľ veľa nenahovorím, našťastie niektorí ovládajú angličtinu."

Tréner mu neustále prizvukuje aby sa toľko nevysúval do útoku. "Iba som dával pozor, kde je modrá čiara. Tréner mi po každom striedaní pripomenie, aby som bol viac vzadu. Trocha sme sa o tom rozprávali. Do Jekaterinburgu si ma vybrali pre defenzívu, takže musím hrať svoj hokej."

Zdieľajte:
Zdroje informácií: khl.ru, pravda.sk

Diskusia

Podobné články