Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

VIDEO Jágr šokoval aj kouča a spoluhráčov: Hrať do päťdesiatky? Zmenil som názor

NHL
FLORIDA - Jaromír Jágr ako čerstvý štyridsiatnik hovorieval, že by v kariére rád pokračoval aspoň do do päťdesiatky. Mesiac aj niečo pred svojimi 45. narodeninami (15.2. 1972) však zmenil názor.
Zdroj: nhl.com
Zdieľajte:

Na otázku, či chce hrávať ešte päť rokov, totiž odpovedal: "Nie. Chcem hrať do päťdesiatpäťky. Zmenil som názor, lebo sa cítim dobre a necítim žiadne ťažkosti," povedala česká ikona pre nj.com. Veterán z Kladna túto sezónu zatiaľ nazbieral v 42 dueloch solídnych 25 bodov (7+18).

Prečítajte si aj: VIDEO Slovensko je svetová veľmoc vo výrobe pukov: Hokejovou esenciou zásobuje Európu aj zámorie

Útočník Panterov Vincent Trocheck si myslí, že Jágr je schopný svoje slová dodržať. "Podľa mňa bude hrať dovtedy, kým ho to bude baviť. Keď si o polnoci zmyslí, že by nebolo zlé ísť si zatrénovať, dá si korčule a ide na ľad. Je to dobrá filozofia. V posilňovni je dovtedy, kým má dostatok energie."

Nový tréner Floridy Tom Rowe obdivuje aj jeho dlhé vlasy, keďže on sám nemá žiadne. "Spolupráca s ním je radosť. Jeden z najväčších profesionálov, s akým som v hokeji pracoval. Jeho príprava na tréning je neopísateľná. Mnohí mladší hráči by mali sledovať jeho spôsoby a inšpirovať sa."

Zdieľajte:
Zdroje informácií: nj.com, espn.com

Diskusia

Podobné články