Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

Tipérsky špeciál: Príde aj miláčik bratislavského publika, dokáže sa Slovan ešte viac priblížiť prvej osmičke?

BRATISLAVA – Slovan sa v úvode nového roka predstaví v sérii 6 zápasov na domácom ľade. Naposledy si pripísal tri body po výhre nad Vladivostokom. Na rad však prichádza Avtomobilist Jekaterinburg.
Zdroj: TASR
Zdieľajte:

HC Slovan Bratislava - Avtomobilist Jekaterinburg

Slovan získal zo zatiaľ siedmich domácich duelov slušných pätnásť bodov a na ôsmy celok na Západe stráca osem bodov. Preto by rád dnes za výdatnej pomoci svojich skvelých fanúšikov zaknihoval ďalšiu výhru. Dnešným súperom je Avtomobilist Jekaterinburg, ktorý taktiež potrebuje body ako soľ.

Prečítajte si aj: VIDEO Lašák neuveriteľne zneškodnil najlepšiu dvojicu z Čiech: Takto už asi chytám iba ja

Tento zápas je pre Slovan špecifický, lebo dres Jekaterinburgu oblieka miláčik bratislavského publika Rok Tičar. Slovinský útočník pôsobil v Slovane dve sezóny, počas ktorých získal 61 bodov. V tejto sezóne ich má zatiaľ na svojom konte sedemnásť.

Rok Tičar v drese Slovana

Slovan si bude musieť postrážiť hráčov, akými sú Alexander Torčenjuk a Arťom Garajev, ktorí spolu nazbierali úctihodných 47 bodov. V Jekaterinburgu hrá aj slovenský bek Michal Čajkovský, ktorý vstúpil do KHL v priebehu sezóny. V obrane, čo sa počtu bodov týka, kraľuje Nikolaj Timašov, má ich na konte pätnásť. V prvom vzájomnom zápase sezóny sa radovali hokejisti Slovana, ktorí zdolali Jekaterinburg 4:1.

ABSENCIE

HC SLOVAN Bratislava: Meszároš, Smoleňák, Viedenský

Avtomobilist Jekaterinburg: N. Andersen

Tipujeme výhru Slovana v kurze 2.00

Posledný zápas

HC Slovan Bratislava - Admiral Vladivostok 3:2 (1:0, 1:2, 1:0)

Góly: 3. Šťastný (Surový), 35. Taffe (Cheechoo), 60. Taffe (Chipchura) - 26. Wright (Tkačjov, Sabolič), 30. Makarenko (Blum, Sigarjov), 8681 divákov.

Zápas s Admiralom Vladivostok bol vyrovnaný, no hráči HC Slovan Bratislava nakoniec mohli odchádzať z ľadu spokojní. Gól 38 sekúnd pred koncom znamenal ďalšie tri body pre belasých a posun na 10. priečku v Západnej konferencii.

Zdieľajte:
Zdroje informácií: TASR, twitter.com

Diskusia

Podobné články