Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

Návrat snov pokračuje: Web NHL do nominácie na Zápas hviezd uprednostnil Budaja

NHL
LOS ANGELES - Podľa ankety zostavovateľov oficiálneho webu nhl.com by vo výbere Pacifickej divízie nemal chýbať ani slovenský brankár Peter Budaj.
Zdroj: nhl.com
Zdieľajte:

Fanúšikovia si formou hlasovania vybrali iba kapitánov štyroch tímov, zvyšných 40 hráčov už bude vyberať oddelenie NHL pre hokejové operácie. Céčka na dresoch budú mať Sidney Crosby (Pittsburgh/Me­tropolitná divízia), Connor McDavid (Edmonton/Pacifická divízia), Carey Price (Montreal/Atlan­tická divízia) a P.K. Subban (Nashville/Cen­trálna divízia)

Prečítajte si aj: VIDEO Rozprávková sezóna môže mať nečakaný vrchol: Zápas hviezd NHL možno aj s prekvapením zo Slovenska

Turnaj bude pozostávať z troch 20-minútových duelov za účasti štyroch mužstiev. V každom tíme bude jedenásť hráčov - dvaja gólmani, traja obrancovia a šesť útočníkov. Vracia sa aj úspešný experiment so šiestimi korčuliarmi na ľade (traja proti trom).

Pre 34-ročného slovenského veterána by skutočná nominácia na exhibíciu znamenala skvelé vyvrcholenie prvej polovice sezóny v súťaži, kde vlastne ani nemal učinkovať. No počas absencie jednotky Kings Jonathana Quicka zasiahol do 34 stretnutí a 18 z toho bolo víťazných. Momentálne má Budaj priemer 2,03 inkasovaného gólu a 91,9-percentnú úspešnosť zásahov.

NHL All-Star Game sa uskutoční 29. januára v domácom stánku Kings. Jednotkou v bránke Pacifickej divízie by mal byť Martin Jones zo San Jose. Budaj v hlasovaní predbehol mená ako Cam Talbot (Edmonton) a Ryan Miller (Vancouver).

Zdieľajte:
Zdroj informácií: nhl.com

Diskusia

Podobné články