Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

O rok s novým koučom? Bokroš je znechutený novinkou v SZĽH a zvažuje odchod do Česka

BRATISLAVA - Slováci na MS do 20 rokov v Kanade obsadili konečné 8. miesto. Na budúci rok by už mladíci mohli bojovať na šampionáte pod vedením nového kouča, lebo Ernest Bokroš zvažuje odchod.
Zdroj: hockeyslovakia.sk
Zdieľajte:

"Slovensko sa dostalo medzi osem najlepších mužstiev sveta, takže ťažko hovoriť o zachraňovaní sa. Pozrite sa na Fínov. Boli sme ôsmi a to je reálny stav slovenského hokeja. Byť v osmičke je pre nás zaujímavé miesto," povedal Bokroš po šampionáte.

Prečítajte si aj: Tipérsky špeciál: Dnes k nám zamieri tím z takmer úplného východu Ruska

Jeho zotrvanie pri repre závisí od stanoviska výkonného výboru, ktoré v týchto dňoch prehodnocuje jeho pôsobenie pri národnom tíme. "U nás je teraz taká novinka, že prebiehajú výberové konania na trénerov. Ak ma nebudú chcieť, už nechcem ďalej trénovať juniorku. Možno oslovím agenta, aby mi pozháňal niečo v Česku," citoval Bokroša cas.sk.

Českí redaktori sa Bokroša opýtali, či považuje za normálne, aby sa človek s jeho kariérnou históriou musel uchádzať o miesto pred komisiou. "Je to nejaká novinka našich šéfov. Neviem, ako to mám nazvať. Ak ma nebudú chcieť, tak tam určite nezostanem. Chcem byť tam, kde som žiadaný. Nemám problém sa vrátiť k seniorom. Rád by som skúsil Česko, ak o mňa bude záujem. Mám ešte platnú zmluvu, ale teraz prebiehajú spomínané výberové konania. Ani neviem, o čo poriadne ide, je to niečo nové," povedal Bokroš pre isport.blesk.cz.

Zdieľajte:
Zdroje informácií: isport.blesk.cz, sport24.sk

Diskusia

Podobné články