Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

VIDEO Trojica tímov s miestenkou do play-off, Magnitka prekročila stovku

KHL
MOSKVA - Po dnešných zápasoch KHL sa už tri mužstvá môžu radovať z miestenky do play-off.
Zdroj: TASR
Zdieľajte:

Iba včera sa v Rusku slávili Vianoce a už dnes dostali hráči troch tímov, CSKA Moskva, SKA Petrohrad a Metallurg Magnitogorsk, darček navyše. Dnešnými víťazstvami si totiž zaistili miesto v boji o Gagarinov pohár.

Magnitka prekročila stovku

Metallurg Magnitogorsk je prvým tímom vo východnej konferencii, ktorému sa podarilo prekonať 100 bodovú hranicu v základnej časti. Rozhodlo o tom víťazstvo v zápase dvoch veľkých rivalov, kedy Magnitku vyzval domáci tím, AK Bars Kazaň.

Prečítajte si aj: VIDEO Jokerit nezvládol posledných 10 minút, CSKA s obratom v zápase

O výhru Magnitky sa postaral, tak ako sme už zvyknutí, Sergei Mozyakin. Najprv otváral skóre v 28. minúte a už o pár minút prihrával na druhý a posledný gól zápasu, Janovi Kovářovi. Sergei Mozyakin si tak pripísal ďalšie dva body a s bilanciou 33+31 má na svojom konte už 64 kanadských bodov, čo z neho robí najproduktívnejšieho hráča celej KHL.

CSKA Moskva i SKA Petrohrad kráľujú západnej konferencii.

Oba tieto celky majú na svojom konte už 107 bodov a patria k horúcim kandidátom na Gagarinovu trofej. Hokejisti CSKA si dnes poradili s Dynamom Minsk, i keď po prvej tretine prehrávali 0:1. Potom ale prišli góly Petrova, Telegina a Mamina a CSKA zvíťazilo na ľade bieloruského celku 3:1.

Hráči SKA si schuti zastrieľali na ľade Dinama Riga. Lotyšskému mužstvu nadelili rovný poltucet a inkasovali iba jeden gól. Najväčšiu zásluhu na výhre mal Ketov s dvoma gólmi a jednou asistenciou.

Zdieľajte:
Zdroje informácií: hokejovysvet.sk, khl.ru

Diskusia

Podobné články