Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

VIDEO V lete vymenil Trenčín za Slovan a v jednej veci je najlepším v tíme: Nemám sa na čo sťažovať

KHL
BRATISLAVA - Slovan v ofenzíve momentálne nemá prebytok hráčov: Sezóna sa predčasne skončila Marekovi Viedenskému a Radkovi Smoleňákovi. Klub opustili Česi Tomáš Kubalík a Jakub Valský. Do hry tak skoro nezasiahne ani Tomáš Zigo.
Zdroj: instagram.com/hcslovan
Zdieľajte:

Říha tak poskytol väčší priestor mladému Michalovi Hlinkovi (23), ktorý sa ocitol v elitnom útoku a zatiaľ si vedie viac ako uspokojivo. Mladík je známy svojou bojovnosťou a tvrdosťou, čo sa mu zíde pri jeho novej úlohe. Má totiž odvádzať čiernu robotu pre zámorských kolegov Jonathana Cheechooa a Jeffa Taffea.

Prečítajte si aj: FOTO Slovensko príde o ďalšiu prestíž, Kanada chce populárny turnaj pre seba

A Hlinka je zatiaľ spokojný. "Hrá sa mi s nimi dobre, na ľade dostávame veľký priestor. Sú to neskutoční hráči a snažím sa na nich makať. Prechod z Tipsport Ligy bol na začiatku náročný, ani som nehrával toľko ako predtým. Nastupoval som hlavne v tretej či vo štvrtej formácii. Teraz sa naozaj nemám na čo sťažovať," povedal Slovák pre denník Šport.

Hlinka po letnom príchode z Trenčína v 31 zápasoch zaznamenal tri góly a celkovo získal už sedem bodov. Jeho hlavný prínos je však pre diváka v nie príliš viditeľnej čiernej robote pre mužstvo. Jasným dôkazom je aj fakt, že v hodnotení +/- je so štyrmi plusovými bodmi ťahúňom celého tímu.

A keď už dá gól, zvyčajne to stojí za to. ako keď v decembri svojim tretím gólom v aktuálnej sezóne rozhodol o výhre Slovana nad Traktorom Čeľjabinsk.

Zdieľajte:
Zdroje informácií: khl.ru, khl.sk, denník Šport

Diskusia

Podobné články