Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

Tipérsky špeciál: Dnes nastúpi Slovan proti nováčikovi KHL, podarí sa mu exotický tím poraziť?

BRATISLAVA - Na hráčov Slovana čaká čínska prekážka, ktorej dres obliekajú aj dvaja Slováci.
Zdroj: TASR
Zdieľajte:

HC Slovan Bratislava – Kunlun

Kunlun Red Star, vznikol len pár týždňov pred letnou spoločnou prípravou mužstiev na ľade. Vstup do súťaže odsúhlasili už 25. júna 2016. Prvou posilou sa stal fínsky hokejový obranca Janne Jalasvaara. Hlavným trénerom mužstva je Vladimir Jurzinov ml., ktorý má dostatok skúseností, keďže už pôsobil v Salavat Julajev Ufa. Hoci je to čínsky hokejový klub, vo svojom tíme má celú radu legionárov.


Za klub, ktorý má sídlo v Pekingu, hrá aj dvojica slovenských hokejistov Martin Bakoš a Tomáš Marcinko. Belasým je viac známy Martin Bakoš, ktorý obliekal belasý dres aj v KHL a so Slovanom získal majstrovský titul. Najväčší pozor si budú musieť dať Slovanisti na Chada Raua, ktorý už nazbieral 29 bodov.

Kapitán tímu Janne Jalasvaara

V Bratislave sa predstaví aj fínsky gólman Tomi Karhunen, ktorý v Slovane hral rovnako v poslednom extraligovom majstrovskom ročníku. V obrane kraľuje fínsky hokejista Tukka Mäntylla (8+11), výborné výkony predvádza aj defenzívna dvojica Brett Bellemore a Tobias Viklund. Brankárskou jednotku je Rus Andrej Makarov, ktorý má 91,1%. úspešnosť.

Tipujeme neprehru Slovana v riadnom hracom čase v kurze 1.43

★ Začiatok zápasu bude patriť hokejovej legende Miroslavovi Šatanovi, ktorému HC SLOVAN Bratislava vyvesí pod strechu ZŠ Ondreja Nepelu pamätnú zástavu a uvedie ho do Siene slávy klubu. ★

Nestarnúca legenda s číslom 18

Prečítajte si aj: Slovan si uctí Šatana, uvedie ho do Siene slávy

Posledný zápas

HC Slovan Bratislava - Amur Chabarovsk 2:0 (0:0, 2:0, 0:0)

Hokejisti Slovana Bratislava odštartovali kalendárny rok 2017 víťazne, v utorkovom domácom dueli zdolali Amur Chabarovsk 2:0. "Belasí" boli celý zápas aktívnejším tímom, odpor súpera zlomili v polovici stretnutia, keď sa v rozpätí 88 sekúnd strelecky presadili obrancovia Michal Sersen a Marek Ďaloga. Spoľahlivý výkon podal kanadský brankár Barry Brust, ktorý si druhýkrát v sezóne udržal čisté konto.

Zdieľajte:
Zdroje informácií: TASR, twitter.com

Diskusia

Podobné články