Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

Blíži sa druhý All-stars víkend: Proti sebe sa postavia Šatan s Bondrom

POPRAD - Vedenie hokejovej Tipsport Ligy pripravilo pre slovenských fanúšikov už po druhýkrát tzv. All-Star víkend.
Zdroj: TASR
Zdieľajte:

Po minuloročnom úspešnom derby sa opať uskutoční All-Star víkend 28. a 29. januára 2017 v Poprade. V rámci originálneho hokejového konceptu sa postavia proti sebe dva tímy na čele s manažérmi družstiev v zložení Peter Bondra a Miroslav Šatan.

Klasická hokejová tretina bude trvať desať minút, pričom po odohratej tretine budú prebiehať súťaže hokejových zručností jednotlivých tímov. Výťažok z podujatia bude určený pre letný hokejový camp pre deti zo sociálne znevýhodneného prostredia, ktoré organizuje Tipsport Liga.

Posledný januárový víkend sa bude niesť v znamení najlepších hokejových hráčov slovenskej Tipsport Ligy, ktorí sa predstavia v rámci tzv. All Star víkendu 2017. Tím legendárneho hokejistu Petra Bondru vyzve na súboj "mančaft" Mira Šatana. Obaja vyzývatelia si v drafte, ktorý sa uskutoční 28. januára, vyberú zloženie svojich tímov, s ktorými sa predstavia na popradskom štadióne už 29. januára o 16.00 h.

"Po športovej stránke sme program este zatraktívnili pretože klasickú exhibíciu skrátime na polovicu a výrazne zväčšíme priestor pre súťaže hokejových zručností na ktoré sú vždy fanúšikovia zvedaví najviac. Za najväčšie lákadlo podujatia považujem obrovskú fanzónu pred popradským štadiónom, kde si naši fanúšikovia budú môcť otestovať svoje hokejové zručnosti. Prví im to samozrejme predvedú samotní Peter Bondra a Miro Šatan v rámci sprievodného programu," uviedol v tlačovej správe Richard Lintner, riaditeľ Tipsport Ligy.

"Sme radi, že na podujatie prijala pozvanie aj hudobná skupina Heľenine oči, ktorá bude koncertovať priamo vo fanzóne. Verím, že toto podujatie ktoré nemá v rámci histórie Tipsport Ligy obdobu, bude nabité emóciami a vynikajúcim športovým a kultúrnym zážitkom pre všetkých fanúšikov hokeja," dodal Lintner.

V nedeľu 29. januára sa program začína už o 13.00 hod. Pre fanúšikov bude vo fanzóne postavené hokejové ihrisko a niekoľko hokejových "strelníc" na ktorých si môžu návštevníci otestovať svoje hokejové zručnosti. Moderovaná zábava, súťaže a koncert budú prebiehať až do vyvrcholenia All Star víkendu do 16.00 hodiny, kedy sa otvorí samotný zápas medzi tímom Petra Bondu a Mira Šatana.

Zdieľajte:
Pridal: Matej Kubove
Zdroj informácií: TASR

Diskusia

Podobné články