Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

Oplatí sa odísť zo Slovana? Opory minulej sezóny zatiaľ v nových kluboch zaostávajú

KHL
BRATISLAVA - Slovan pred aktuálnou sezónou opustilo trio najproduktívnejších hráčov. Lukáš Kašpar odišiel do Dinama Moskva, Rok Tičar do Avtomobilistu Jekaterinburg a Cam Barker do Barysu Astana.
Zdroj: hcslovan.sk
Zdieľajte:

Títo hráči v minulej sezóne vyprodukovali dokopy 39 gólov a 121 kanadských bodov. Nové posily Slovana ich zatiaľ ani zďaleka nedokázali nahradiť.

Prečítajte si aj: Vianoce na Slovane: Po zápase sa spievala Tichá noc

Cam Barker bol prvým mužom belasej belasej defenzívy. V súčte základnej časti a play-off získal až 41 bodov, vďaka čomu sa stal najproduktívnejším bekom celej KHL v základnej časti. Po prestupe do Barysu Astana však v 38 stretnutiach získal 15 bodov (6+9) a aj 9 mínusiek, čo sa so Slovanom nedá porovnať.

Lukáš Kašpar žiaril počas minulého ročníka natoľko, že po ňom siahlo Dinamo Moskva. Skúsený český útočník sa však aj vinou zranení takmer nepresadil a klub rozmýšľal nad jeho predajom. Napokon sa obe strany dohodli na znížení platu a vo štvrtok po viac ako mesiaci odohral ostrý zápas. Doteraz ich v Moskve stihol odohrať iba desať s bilanciou 1+2.

Rok Tičar začal v Jekaterinburgu skvele, za prvých šesť štartov stihol päť presných zásahov. Po 40 zápasoch však má na konte iba 12 gólov a 5 gólových prihrávok. V defenzívne ladenom Avtomobiliste patrí Slovinec medzi trio najproduktívnejších hráčov, no svoj bodový rekord zo Slovana (31 bodov) už ťažko zopakuje.

Zdieľajte:
Zdroje informácií: khl.ru, khl.sk

Diskusia

Podobné články