Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

Z každého tímu niekto: Ktorí draftovaní mladíci zaujmú po MSJ miesto v NHL?

TORONTO - Na MSJ budú štartovať mnohí hráči draftovaní klubmi NHL, ktoré ich budú pozorne sledovať a veriť, že ich následne aj využijú v prvom tíme. Ktorých by sme mohli vidieť zakrátko v jednotlivých tímoch?
Zdroj: TASR
Zdieľajte:

Anaheim Ducks – Jacob Larsson bude vo švédskom výbere kľúčovým obrancom a Julius Nattinen sa zas má starať o góly Fínov.

Arizona Coyotes – Clayton Keller (USA) a Dylan Strome (Kanada) budú veľmi dôležitými súčasťami silných ofenzív.

Boston Bruins – Charlie McAvoy je špičkový obranca výberu USA, zatiaľ čo Jakub Zboril má podobnú pozíciu v Českom výbere.

Buffalo Sabres – Alexander Nylander a Rasmus Asplund budú chcieť potvrdiť, že švédska ofenzívna škola patrí k absolútnej špičke.

Calgary Flames – Tyler Parsons bude v americkej bráne zabraňovať gólom, Oliver Kylington bude využívať skúsenosti z AHL na modrej čiare Švédov.

Carolina Hurricanes – Julien Gauthier je rodeným strelcom a Jake Bean ofenzívu podporuje zozadu. Obaja v drese Kanady.

Chicago Blackhawks – Radovan Bondra je slovenská veža a veľká nádej. Navyše, už má veľké množstvo skúseností z MSJ.

Colorado Avalanche – Um, kreativita, dravosť i rýchlosť Tysona Josta vystrieľa Kanade titul. Aspoň tak si to fanúšikovia tejto krajiny sľubujú.

Columbus Blue Jackets – Pierre-Luc Dubois má šancu vyhrať s Kanadou, možno ho bude brániť aj švédsky zadák Gabriel Carlsson.

Dallas Stars – Tešme sa na technické lahôdky od Denisa Gurianova z Ruska. Obranca Joe Cecconi bude brániť nájazdy útočníkov na bránu USA.

Detroit Red Wings – Filip Hronek drží modrú čiaru v českom tíme, brankár Joren Van Pottelberghe je zo Švajčiarska a zbiera skúsenosti u seniorského tímu Davosu.

Edmonton Oilers – Caleb Jones a jeho strely od modrej môžu USA výrazne pomôcť hlavne v presilovkách. Fínsky národ sa s nádejou pozerá na Aapeliho Rasanena.

Florida Panthers – Henrik Borgstrom je v univerzitnej súťaži NCAA neskutočne produktívnym a to isté chce dokazovať aj v drese Fínska.

Los Angeles Kings – Kanaďan Kale Clague je obranca s ofenzívnymi chúťkami, ktorý stíha aj defenzívu.

Minesotta Wild – Kirill Kaprizov je ruská mašina na body a Joel Eriksson Ek je jedným z najväčších adeptov na cenu pre najužitočnejšieho hráča.

Montreal Canadiens – Mikhail Sergachev je považovaný za elitu v ruskej obrane. Fyzicky skvele pripravený Noah Juulsen zas drží defenzívu Kanady.

Nashville Predators – Dante Fabbro bude pomáhať Kanade a rýchlosť i zručnosti Patricka Harpera zas USA.

New Jersey Devils – Mikey McLeod dáva Kanade rýchlosť a húževnatosť, zatiaľ čo veľký Rus Yegor Rykov myslí na titul taktiež.

New York Islanders – Matt Barzal bude elitným tvorcom hry v drese Kanady a Kieffer Bellows sa bude chcieť zavďačiť za šancu trénerovi USA.

New York Rangers – Adam Húska by mal byť slovenskou jednotkou, Sergej Zborovskij prinesie „Zbornej“ podporu ofenzívy z defenzívy.

Ottawa Senators – Colin White bude kľúčovým hráčom USA, Filip Ahl zaručuje kvalitu ofenzívy Švédska.

Philadelphia Flyers – Carter Hart a Felix Sandstrom by mali byť jednotkami v bránkach svojich výberov, teda Kanady, respektíve Švédska.

Pittsburgh Penguins – Kasper Bjorkqvist chce zúžitkovať univerzitné skúsenosti v tíme Fínska a Filip Gustavsson dáva Švédsku zaujímavú možnosť do bránkoviska.

San José Sharks – Karlis Cukste a Rudolfs Balcers budú pravdepodobne dvaja najkľúčovejší hráči v ceste Lotyšska za záchranou.

St.Louis Blues – Tage Thompson je silová veža USA, Adam Musil chce potiahnuť Česko k úspechu.

Tampa Bay Lightning – Dvaja Kanaďania Mitchell Stephens a Mathieu Joseph by mali byť budúcnosťou „bleskov“ a možno aj národného tímu.

Toronto Maple Leafs – Carl Grundstrom je schopný byť skutočným lídrom ofenzívy Švédksa, Jeremy Bracco by mohol byť podobným typom v tíme Spojených štátov.

Vancouver Canucks – Fínsky obranca Olli Juolevi je silný hlavne smerom do defenzívy a Lukáš Jaeek bude Čechom pomáhať v ofenzíve.

Washington Capitals – Ilja Samsonov možno bude najlepším brankárom šampionátu, Jonas Siegenthaler patrí ku kľúčovým hráčom Švajčiarska.

Winnipeg Jets – Erik Foley je talentovaný a americký Američan, Michael Špaček môže a mal by ťahať Česko svojimi bodmi.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: thehockeynews.com

Diskusia

Podobné články