Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

Lušňák: Keby som toto nedal, môžem to rovno zabaliť

KHL
HELSINKI - Ohlasy hráčov Slovana Bratislava po štvrtkovej výhre na ľade Jokeritu Helsinki 3:1 pre oficiálny klubový web.
Zdroj: TASR
Zdieľajte:

Žiga Jeglič: "Odohrali sme jeden z najlepších zápasov v tejto sezóne. Po celý zápas sme boli veľmi koncentrovaní, vyvarovali sme sa zbytočných chýb a prečíslení v strednom pásme. To bolo dnes dôležité, že sme nehrali komplikovane a ak nás súper aj dostal do našej obrannej tretiny, dokázali sme puk čo najrýchlejšie dostať do stredného pásma."

Patrik Lušňák: "Mali sme vynikajúci začiatok a v rovnakom tempe sme zápas dohrali až do konca. Takmer vôbec sme neprepadávali v obrane a súpera nepustili k vyloženým šanciam. Teší aj to, že naša formácia bola pri všetkých góloch. Pri prvom Kundrc nádherne našiel Žigu v nájazde, pri druhom som zachytil ich rozohrávku v našom útočnom pásme a Chip to dával Žigovi pred prázdnu bránku. No a pri mojom treťom góle opäť Chip urobil super prácu, obišiel dvoch hráčov a mne naservíroval puk tak, že keby som toto nedal, môžem to rovno zabaliť. Ale nebola to len naša lajna, všetci od prvej po štvrtú formáciu dnes hrali super a makali na sto percent."

Prečítajte si aj: VIDEO Prekliatie Slovanistov skončilo: Belasí kvalitným výkonom šokovali súperov z Fínska

Kyle Chipchura: "Dnes sme mali veľkú oporu v bránke a pomerne skoro sme sa ujali vedenia, čo nám nepochybne pomohlo, pretože s náskokom sa vždy hrá lepšie. Pri prvom góle našej formácie sa Žiga skvele uvoľnil do úniku, pri ďalších dvoch sme všetci traja urobili veľa dobrej a tvrdej práce v našom útočnom pásme."

Zdieľajte:
Zdroj informácií: hcslovan.sk

Diskusia

Podobné články