Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

Slovan porušil ďalší sľub, dosť toho už má aj Meszároš: Sme na jednej lodi, ale to nestačí

KHL
BRATISLAVA - Vedenie slovenského účastníka KHL Slovana Bratislava ubezpečilo hokejovú verejnosť, že sezóna nie je v žiadnom prípade ohrozená a klub súťaž riadne dohrá. Reagovalo tak na nelichotivú finančnú situáciu v klube a množiace sa vyjadrenia hráčov, ktorí otvorene priznali, že im niekoľko mesiacov meškajú výplaty.
Zdroj: instagram.com/hcslovan
Zdieľajte:

V stredu im mali na účet nabehnúť dva platy, no tento sľub vedenia nebol dodržaný. Šéf klubu Juraj Široký im nedávno prisľúbil, že do konca novembra dostanú peniaze za august aj september, ale aj tu ostalo iba pri slovách.

Prečítajte si aj: Vedenie Slovana sľúbilo hráčom nové istoty: Nikto nie je nadšený finančnými ťažkosťami

Hráči preto včera ani nenastúpili na tréning, miesto toho mali iba regeneráciu. Už dnes a zajtra ich pritom čakajú na domácom ľade Novokuzneck a Omsk. K situácii sa vyjadril aj kapitán Slovana Andrej Meszároš (31).

"Je začiatok decembra a nič sme zatiaľ nedostali. Riešime to ako tím, sme všetci na jednej lodi. Ale to nepomáha. Vieme, že majú prísť peniaze z Ruska, ale kedy to bude, netuším. Verím, že to vedenie vyrieši. Predtým sme vždy dostali aspoň niečo a zvyšok výplaty bol doplatený potom. Teraz nám už chýbajú celé tri výplaty. Čo je veľa, to je veľa," opísal dusnú atmosféru v klubu kapitán pre cas.sk.

Zdieľajte:
Zdroje informácií: hcslovan.sk, TASR, cas.sk

Diskusia

Podobné články