Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

HC´05 iClinic Banská Bystrica získala posilu zo zámoria, končí mladý talent: "Mali sme o neho záujem už pred sezónou"

BANSKÁ BYSTRICA - Káder tímu spod Urpína vystuží Martin Belluš.
Zdroj: TASR
Zdieľajte:

25-ročný rodák zo Spišskej Novej Vsi začal aktuálny ročník v ECHL v tíme Indy Fuel, kde však získal iba dva body za asistencie a tak sa vracia na Slovensko, kde v najvyššej súťaži obliekal dresy Popradu a Piešťan.

V životopise má taktiež pôsobenie v MHL za Tatranských Vlkov, v Poľsku odohral jeden duel za KH Sanok a jeden ročník strávil v kazašskom Ertise Pavlodar.

Vedenie klubu zároveň oznámilo, že ukončilo spoluprácu s mladým Jurajo Bezúchom, ktorý sa ukazoval dobre v príprave, lenže do zostavy sa v tejto sezóne často ani nespratal.

"O Martina sme mali záujem pred začiatkom sezóny, ale naša ponuku prišla neskoro, keďže sa Martin už dohodol s Indy Fuel. Športový riaditeľ Július Koval kontaktoval Martina hneď potom, ako sme sa dozvedeli o predčasnom ukončení jeho pôsobenia v ECHL a sme radi, že sme sa dohodli na spolupráci. Veríme, že Martin svojím nekompromisným a dôrazným štýlom hry vhodne typologicky zapadne do našej zostavy. Zároveň by sme sa chceli poďakovať Jurajovi za odvedené výkony v bystrickom drese a zapriať mu veľa úspechov v ďalšom hokejovom a súkromnom živote. Juraj je mladý a talentovaný hráč, ale žiaľ pri veľkej konkurencii sa nedokázal presadiť do našich elitných formácií," povedal pre oficiálnu stránku "baranov" riaditeľ klubu Michal Longauer.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: hc05.sk

Diskusia

Podobné články