Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

VIDEO Najbližší prezradili na Demitru: Slávny hetrik po prebdenej noci, miesto diskoték prísny režim

BRATISLAVA - Na Základnej škole Pavla Demitru v Dubnici nad Váhom si každý rok pripomínajú výročie nedožitých narodenín jej najslávnejšieho absolventa. Zúčastnili sa aj jeho manželka Majka a otec Pavol Demitra starší.
Zdroj: Michal Smrčok
Zdieľajte:

Majka prezradila, že podľa nej Demitra touto formou stále je medzi živými. "Paľo tu už nie je 5 rokov, ale jeho duch je tu cítiť na každom kroku. Úplne to tu ním dýcha. Akoby žil v ľuďoch dodnes. Je to neskutočné," povedala manželka slovenskej ikony pre sport24.sk.

Prečítajte si aj: VIDEO + FOTO V Trenčíne odhalili pamätník venovaný slovenskej hokejovej legende

Spomenula aj príhodu, ktorá sa stala pred Demitrovým nezabudnuteľným hetrikom v NHL. "Nikdy nezabudnem na jeho hetrik v drese Los Angeles. Náš syn Lukas bol chorý, celú noc sme mu dávali obklady. Paľo oka nezažmúril a ráno som sa ho opýtala, ako chce hrať zápas. Povedal, že nejako to už prežije. Potom dal tri góly."

Jeho otec si zaspomínal, že svoje hokejové majstrovstvo si syn tvrdo vydrel. "Mal prísny režim, všetko musel podriadiť hokeju. Nerozptyľoval sa inými vecami. Keď ho kamaráti volali na diskotéku, povedal som mu, že nikam nejde a zostane doma."

Zdieľajte:
Zdroje informácií: Sport24.sk, pluska.sk, cas.sk

Diskusia

Podobné články