Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

FOTO Tie najlepšie prestupy slovenských hokejistov do stavu manželského

BRATISLAVA - Niektorých to len čaká, niektorí to majú už za sebou. Pamätáte si na svoj svadobný deň? Prinášame Vám tie najzaujímavejšie prestupy slovenských hokejistov do stavu manželského.
Zdroj: TASR
Zdieľajte:

Zdeno Chára & Tatiana

♥ 14. 7. 2007 ♥

Hokejista Zdeno Chára sa v katolíckom kostole v Nemšovej pri Trenčíne oženil s dlhoročnou priateľkou Tatianou Biskupičovou.

Prečítajte si aj: Advent #3: Vyhral tenisový Wimbledon aj MS v hokeji: Obdivuhodná kariéra československého reprezentanta

Milan Bartovič & Petra

♥ 4. 7. 2008 ♥

Ani upršané počasie neprekazilo česko-slovenskú svadbu hokejistu Milana Bartoviča. Ten povedal po šiestich rokoch randenia svoje áno Petre Chocholoušovej z Pardubíc. Slávnostný obrad sa konal vo Vršateckom Podhradí a zábava to bola veru parádna.


Branko Radivojevič & Janka

♥ 5. 6. 2010 ♥

Hokejista Branko Radivojevič si zobral za manželku dlhoročnú priateľku Janku Dujkovú na zámku v Čereňanoch. Počas obradu mal na rukách ich spoločného syna Lucu, ktorý sa zo svadby svojich rodičov nesmierne tešil. Branko si bral Janku po šesťročnej známosti presne v deň jej tridsiatych narodenín.



Marián Hossa & Janka

♥ 17.7. 2010 ♥

Hokejová udalosť roka! Tak označili novinári svadbu jedného z našich najlepších hokejistov. Pár si svoj veľký deň skutočne užil. Na svadbe, samozrejme, nechýbali prominentní hostia z hokejistických radov, ako Pavol Demitra, Zdeno Chára, Marián Gáborík či Miroslav Šatan s manželkou. Svoj sľub zložili a obrúčky z bieleho zlata si snúbenci navliekli okolo piatej poobede v Piaristickom kostole v Trenčíne.


Prečítajte si aj: Advent #2: Hartnell nevedel čo s peniazmi, kúpil "Godlovcov"

Michal Handzuš & Zuzana

♥ 30. 7. 2011 ♥

Za miesto obradu si dvojica zvolila Kostol Nanebovzatia Panny Márie v Banskej Bystrici, kde za prítomnosti príbuzných a Handzušových spoluhráčov uzavreli manželstvo. Po obrade však čerství mladomanželia nezamierili na svadobnú hostinu, ale zavítali ešte do evanjelického kostola. V ňom dostali požehnanie na spoločnú cestu životom, keďže Michal je evanjelického vyznania.



Vladimír Mihálik & Petra

♥ 7.6. 2014 ♥

Svadbu síce netajili, fotky však novomanželia nezverejnili. Vďaka pozornému čitateľovi (čas.sk) vieme, ako vyzeral svadobný outfit hokejového reprezentanta a jeho pani manželky.


Juraj Mikuš & Janka

♥ 24. 5. 2015 ♥

Juraj Mikuš a jeho manželka Janka sa spoznali ešte počas školských čias v rodnom Trenčíne. „Chodili sme spolu na jednu základnú školu, ale bližšie sme sa zoznámili, až keď som sa vrátil z Kanady, kde som hrával za farmársky tím Toronta. A odvtedy sme zostali spolu,“ spokojne povedal Juraj. Svadba sa konala na radnici v Trenčíne. Z hokejistov sa zúčastnili Tomáš Starosta, Lukáš Cingeľ a Tomáš Rachunek.


Adam Lapšanský & Ila

♥ 13. 6 2015 ♥

Pred necelými ôsmymi rokmi ich zoznámil spoločný kamarát v Spišskej Novej Vsi. Adam Lapšanský a jeho vietnamská životná partnerka Phuong Anh Doan.

„Nebola to láska na prvý pohľad. Adam chodil za mnou často, kým sme sa dali dokopy. Bol džentlmen, pozorný, slušný a na jeho vek vyspelý,” spomína si na spoločné začiatky Adamova nastávajúca, ktorej každý z jej blízkeho okolia hovorí Ila.


Július Hudáček & Slávka

♥ 20. 6. 2015 ♥

Reprezentačný hokejový brankár povedal svoje áno snúbenici Slávke v kaplnke v Hermanovciach.


Marek Viedenský & Ivana

♥ 3. 6. 2016 ♥

Životný prestup spravil v tomto roku, keď niekoľkoročný vzťah so svojou priateľkou Ivanou Živčákovou uzavrel sobášom. Obrad sa konal v Trenčianskych Tepliciach, kde zaľúbenci pod holým nebom v príjemnom slnečnom počasí spečatili svoju lásku.



Mário Bližňák & Martina

♥ 10. 6. 2016 ♥

Útočník Liberca Mário Bližňák si vzal za manželku dlhoročnú priateľku Martinu a spolu s pozvanými hosťami to poriadne oslávili. O zábavu, ktorá trvala až do pol siedmej ráno, sa starali najmä kamaráti hokejisti: Tatar, Baranka, Bartovič či Starosta.


Tomáš Záborsky & Michaela

♥ 11. 6. 2016 ♥

Svoje áno si v kúpeľnom mestečku Trenčianske Teplice, povedal s Michaelou Vavrušovou. Jeho vyvolenou sa stalo dievča z Kľúčového, neďaleko Trenčína. Zagratulovať mu prišlo viacero hokejistov. Jedným z nich bol aj Kristián Kudroč či jeho kolegovia z IFK Helsinki.


Richard Rapáč & Nikoleta

♥ 11. 6. 2016 ♥

Ten si zobral za manželku dlhoročnú priateľku Nikoletu Duchoňovú. Svadba sa konala v kaštieli vo Fričovciach, kde sa s rodinou a známymi zabávali do neskorého rána.



Richard Pánik & Nikola

♥ 9. 7. 2016 ♥

Richard Pánik si za manželku zobral svoju dlhoročnú priateľku Nikolu Kochanovú. Útočník Chicaga tak stihol využiť prestávku medzi sezónami, ktorá je medzi športovcami mimoriadne populárna, pokiaľ ide o svadby.


Libor Hudáček & Stanka

♥ 23.7 2016 ♥

Po bratovi Júliusovi sa stal ženáčom aj slovenský hokejový útočník Libor Hudáček pôsobiaci vo švédskom Örebre. V Levoči spečatil svoj dlhoročný vzťah s priateľkou Stankou.

„Prišli aj hokejisti - Graňák, Ölvecký, s ktorými som hrával v reprezentácii či v Slovane. Zábava bola skvelá, dostal som od manželky hudobné prekvapenie v podobe skupiny Kmeťoband. Takže som si zaspieval a zatancoval do sýtosti,“ pokračoval Libor, ktorému k životnému prestupu gratulovala aj bývalá Miss ČSSR Ivana Christová.

ANKETA: Ktorý svadobný pár je podľa Vás najkrajší?

  • Zdeno Chára & Tatiana

    4%

  • Milan Bartovič & Petra

    3%

  • Branko Radivojevič & Janka

    17%

  • Marián Hossa & Janka

    5%

  • Michal Handzuš & Zuzana

    4%

  • Vladimír Mihálik & Petra

    1%

  • Juraj Mikuš & Janka

    18%

  • Adam Lapšansky & Ila

    11%

  • Július Hudáček & Slávka

    6%

  • Marek Viedenský & Ivana

    4%

  • Mário Bližňák & Martina

    2%

  • Tomáš Záborsky & Michaela

    0%

  • Richard Rapáč & Nikoleta

    6%

  • Richard Pánik & Nikola

    4%

  • Libor Hudáček & Stanka

    15%

Zdieľajte:
Zdroje informácií: TASR, instagram.com

Diskusia

Podobné články