Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

VIDEO+FOTO Niekoľko rokov spríjemňujú fanúšikom hokejové zápasy, ktoré z nich sú najviac sexy?

Top
PETROHRAD - Sú mladé, krásne a rady sa ukazujú v šatách, ktoré zakrývajú len to najnutnejšie. Počas každého prerušenia hry skáču alebo sa vlnia do rytmu pesničky a takto sa snažia navodiť tú správnu športovú atmosféru. Jednoducho Cheerleaders.
Zdroj: TASR
Zdieľajte:

SKA Petrohrad

Fanúšikovia SKA Petrohrad majú okrem dobrého hokeja aj ďalšie možnosti, ako sa zabaviť. Pre najmenších sú pripravené rôzne súťaže v útrobách arény, tých starších pre zmenu môže potešiť pohľad na miestne roztlieskavačky.

Prečítajte si aj: VIDEO + FOTO Tipsportligové štadióny ožívajú, kde to žije najviac?

Podľa ruských médií patria práve dievčatá v krátkych sukničkách a obtiahnutých tričkách s nápisom CKA (SKA) k najkrajším v celej súťaži. Nám neostáva nič iné, iba plne súhlasiť.


Mannequin Challenge je fenomén, ktorý zasiahol celý svet. Túto výzvu spopularizovali najmä športovci, no postupne sa k nim pridávajú aj iní. Všetci sa predbiehajú, aby vytvorili čo najlepšie video zachytávajúce ľudí v kamenných pózach. Doposiaľ najkrajšími “figurínami” sú však bezpochyby roztlieskavačky ruského hokejového klubu SKA Petrohrad.


Edmonton Oilers

Oilers Octane bol prvý kanadský cheertím v NHL. Debut týchto roztlieskavačiek spôsobil zmiešané pocity fanúšikov a ľudí spojených s tímom Edmonton Oilers. Niektorí dokonca spisovali petíciu, aby cheerleading nepatril do hokeja v Kanade, iní ich zase podporovali.

Prečítajte si aj: FOTO Tie najlepšie prestupy slovenských hokejistov do stavu manželského

Prvýkrát sa predviedli 14. decembra 2010 v domácom zápase proti Toronto Maple Leafs.

Premiéra v NHL





HC Slovan Bratislava

Neodmysliteľnou a pre všetkých návštevníkov určite aj nesmierne atraktívnou súčasťou domácich hokejových zápasov HC Slovan Bratislava je vystúpenie Angels Cheerleaders.

"Anjelici" spolupracujú so Slovanom takmer už 20 rokov. Za ten čas prešli rôznymi zmenami a dnes pôsobia ako profesionálna tanečná skupina. Ako prezrádza aj ich názov, Angels Cheerleaders - sa venujú najmä cheerleadingu, t.j. roztlieskavaniu počas športových zápasov.


Práve pom-pomy, ktoré sú charakterstickou súčasťou každého vystúpenia skupiny cheerleaderiek, ale aj rôzne tanečné štýly zakomponované v choreografiách dievčat, robia ich show tak živou a príťažlivou.




HK Bílí Tygři Liberec

Neoddeliteľnou súčasťou hokejovej zábavy, ktorú Bílí Tygři Liberec ponúkajú divákom, sú aj TIGERS CATS.




Tampa Bay Lightning

Usmiate a sexi - také sú roztlieskavačky hokejového klubu Tampa Bay Lightning. Počas zápasov dokážu tancovať aj napriek chladu na štadióne.



Dobrá roztlieskavačka musí mať na tvári stále úsmev, dobrú kondíciu a nemôže byť hanblivá. Muži a chlapci, ktorí počas zápasov zaplnia štadión, totiž často hľadia iba na dievčatá.



ANKETA: Ktorý tím má najkrajšie Cheerleaders?

  • SKA Petrohrad

    50%

  • Edmonton Oilers

    0%

  • HC Slovan Bratislava

    33%

  • HK Bílí Tygři Liberec

    0%

  • Tampa Bay Lightning

    17%

Zdieľajte:
Zdroje informácií: TASR, nhl.com, khl.ru

Diskusia

Podobné články