Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

VIDEO Zostava najlepších Slovákov v NHL: Pre Tatara či Sekeru neostalo miesto

NHL
WASHINGTON - Britský športový portál realsport101 sa pokúsil dať dokopy najlepšiu zostavu slovenských hráčov, ktorí momentálne hrávajú v najlepšej lige sveta. A vyšiel im pomerne netradičný výsledok, do ktorého sa nezmestili očakávané mená.
Zdroj: pravda.sk
Zdieľajte:

Zatiaľ čo v bránke by stál Jaroslav Halák, šéfom obrany by pochopiteľne nebol nikto iný ako BigZ. Zdeno Chára má veľkú výhodu v podobe konzistentných výkonov - odkedy hráva za Boston Bruins, v priemere zbiera 39 bodov na sezónu. Medzi prednosti slovenského obra patrí aj strela z prvej, v súťaži hviezd mu namerali 175 kilometrov za hodinu.

Prečítajte si aj: Budaj žiari, no myslí aj na Svatošovu manželku: Po Slovensku sa šíria hrozné kačice

Druhým obrancom je Martin Marinčin, prevapenie na úkor Andreja Sekeru. Marinčinova prítomnosť je odôvodnená skvelou defenzívou, v minulej sezóne bol na ľade pri najmenšom počte inkasovaných gólov Toronta Maple Leafs.

Marián Hossa samozrejme nechýba v útoku. "Ak by niekto vynechal hráča, ktorý vyhral Stanley Cup s troma tímami v priebehu piatich rokov, musel by byť blázon," píše spomenutý portál.

Marián Gáborík je často zranený, no má dar ofenzívnych hviezd: Odrazené puky si ho vždy nájdu, lebo Gabby vie byť na správnom mieste v pravý čas.

Centrom by bol Marko Daňo. Aj keď sezónu začal na farme, po návrate v dvanástich zápasoch strelil tri góly a pridal aj tri asistencie. realsport101.com verí, že mladý Slovák využije obrovský potenciál, ktorý sa v ňom zatiaľ stále ukrýva. Do zostavy sa tak nezmestil Tomáš Tatar či Richard Pánik, ktorý mal v úvode sezóny neskutočnú formu.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: realsport101.com

Diskusia

Podobné články