Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

VIDEO Vďaka Budajovmu odchodu vznikla unikátna situácia v AHL: Dvaja hráči, jedno meno

AHL
LOS ANGELES - Peter Budaj nefiguroval v plánoch Los Angeles pre túto sezónu, no zranenia donútili Kings povolať slovenského gólmana do prvého timu a zatiaľ sa to ukazuje ako skvelý ťah pre obe strany.
Zdroj: ontarioreign.com
Zdieľajte:

Slovenský gólman odvtedy chytá v NHL a možno ani netuší, aká kuriozita vďaka jeho odchodu vznikla. Po zranení Jonathana Quicka sa totiž zranil aj ďalší brankár Kings a tak musel klub stiahnuť z farmy aj mladého Jacka Campbella.

Prečítajte si aj: VIDEO Hossa s Budajom už aj bodovo medzi hviezdami sezóny, Tatar netušil pri góle z ničoho

V Ontariu sa tak nečakane stal jednotkou mladý Jonah Imoo, ktorý je v tíme iba na skúšku. No Ontario nemalo ani koho posadiť na striedačku a tak zaimprovizovalo. Trénerom brankárov je totiž Dusty Imoo (46), otec Jonaha.

A tak v Ontariu vznikla nečakaná gólmanska dvojica otec/syn. Či už sa niečo podobné v lige udialo, nie je isté. Podľa trénera Mike Stothersa by sa však táto situácia mala zapísať do dejín hokeja. "Máme na súpiske brankársku dvojicu s jedným menom. Nemalo by to byť zapísané do histórie?"

Mladý Imoo napokon svoju úlohu zvládol a pomohol svojmu tímu k jednému bodu proti San Jose Barracuda, keď zaznamenal 26 úspešných zákrokov.

Zdieľajte:
Zdroje informácií: ontarioreign.com, twitter, hetrik.sk

Diskusia

Podobné články