Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

FOTO Zmeny v Trenčíne pokračujú, prichádza posila do obrany

TRENČÍN - Defenzívu hokejového tipsportligistu Dukla Trenčín vystužil Miloslav Jáchym. Príchod českého obrancu pod Čákov hrad podmienili nepresvedčivé výsledky z uplynulého obdobia ako aj zranenie jedného z kľúčových obrancov Adama Drgoňa.
Zdroj: facebook.com/hkdukla
Zdieľajte:

Dukla prešla tento týždeň menším zemetrasením na trénerskom poste. Miloš Holaň v utorok rezignoval a uvoľnil miesto Josefovi Turekovi, ktorý minulý týždeň skončil vo Zvolene. Po príchode nového kouča sa vedenie klubu odhodlalo aj k zmenám v kádri.

Prečítajte si aj: FOTO Dukla má nového kouča, pred šiestimi dňami ešte trénoval ligového konkurenta

"Máme nejakých zranených obrancov. Andrej Hatala pôjde o chvíľu do reprezentácie do 20 rokov, navyše bolo treba urobiť aj nejaké zmeny, tak sme sa poobzerali po obrancoch a podpísali sme zmluvu s Miloslavom Jáchymom, na ktorého sme mali dobré referencie. Či už z Martina, kde pôsobil v minulej sezóne, ale aj z Vítkovíc, kde sa pripravoval na sezónu, no tesne pred podpisom zmluvy sa zranil. Rozhodli sme sa, že ho angažujeme. Dúfame, že sa mu bude u nás páčiť a bude pre náš tím prospešný," uviedol na oficiálnom webe Dukly generálny manažér Ján Kobezda.

Jáchym už v minulosti na Slovensku pôsobil, keď si obliekol dresy Popradu aj MHC Martin. Dovedna odohral v najvyššej domácej súťaži 129 zápasov s bilanciou 6 gólov a 13 asistencií.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: TASR

Diskusia

Podobné články