Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

Cígera už netrápi bojkot, to najlepšie si šetrí na doma: Problém bude so Slovanom

BRATISLAVA - Zdeno Cíger zverejnil v pondelok širšiu nomináciu na Nemecký pohár. Reprezentačný kouč plánuje do Augsburgu vziať 22 hráčov, pred oznámením konečnej nominácie teda vyškrtne z predbežného zoznamu ešte 13 mien.
Zdroj: youtube.com
Zdieľajte:

Rovnako ako v minulosti aj tento rok bude Nemecký pohár dobrou príležitosťou najmä pre mladších hráčov nabrať čo najviac skúseností z medzinárodného ľadu.

Prečítajte si aj: VIDEO Cíger prvýkrát nominoval aj dvojicu z českej ligy: Očakávam, že budú oporami

Keďže sezóna je v plnom prúde, Cíger nemal úplne voľný výber. "Do toho ešte zápasy v Lige majstrov či zranenia, preto napríklad v nominácii nie sú Andrej Šťastný či Marek Bartánus. To najsilnejšie asi budeme mať až na domácom turnaji Slovakia Cup," povedal kouč pre pravda.sk.

Dvojicu Bakoš, Marcinko z čínskeho Kchun-lunu reprezentačný tréner nevolal, lebo ich už má odskúšaných a vie, že sa nich môže spoľahnúť. "Preto v kádri nie je ani Libor Hudáček. Chceli sme zavolať iných hráčov, aby aj oni dostali šancu ukázať sa."

Zo Slovana Bratislava zavolal kouč štyroch hráčov, no možno sa bude musieť zaobísť aj bez nich. "Je možné, že zo Slovana ku nám nikoho nepustia. Máme ešte nejaké nedokončené záležitosti, čo sa majstrovstiev sveta týka. Uvidíme v priebehu týždňa, ako to dopadne. Zatiaľ by som sa k tomu bližšie nevyjadroval," dodal Cíger pre pravda.sk.

Zdieľajte:
Zdroje informácií: TASR, pravda.sk

Diskusia

Podobné články