Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

VIDEO Obávaný indián poľuje na bezmocných brankárov

Kráľ strelcov, či obávaná viróza v Martine. Aj o tomto v ďalšom vydaní hokejových udalostí končiaceho sa týždňa.
Zdroj: nhl.com
Zdieľajte:

Stále kráľom strelcov

Aj po týždni stále kraľuje tabuľke strelcov a udržuje si priemer jeden strelený gól na zápas. Áno hovoríme o slovenskom krídeľníkovi Richardovi Pánikovi, ktorému sa mimoriadne darí. V 6 zápasoch nazbieral 8 bodov za 6 gólov a 2 asistencie, čím prekonal už teraz minulú sezónu, v ktorej v základnej časti získal rovnaký počet bodov v 30 zápasoch. Na krk mu v tabuľke strelcov dýchajú hviezdy ako Matthews, či McDavid, no dúfame, že Rišo si takúto formu udrží čo najdlhšie.

Skvelý obrat

Katastrofálny úvod do zápasu, no potom skvelá druhá a tretina priniesla 3 góly, ktoré znamenali obrat a 3 body pre Slovan. Výrazný podiel na víťazstve mali legionári Plastino a Chipchura. Domáci hokejisti tak potešili skvelé publikum, ktoré chválil aj tréner Lady. Pred reprezentačnou prestávkou čaká Slovan ešte trojzápasový trip. Momentálne sa nachádzajú na nelichotivom predposlednom mieste, no tabuľka je vyrovnaná a na play off strácajú Slovanisti len 5 bodov.

Посмотреть видео

Prečítajte si aj: VIDEO Veľké mená sa vracajú na Slovensko

Tipsport liga ochudobnená o 4 kolá

4 zápasy vynechá v Tipsport lige dobre hrajúci MHC Martin, ktorý sa momentálne nachádza s 22 bodmi na 6. priečke v tabuľke. Dôvodom je zistenie infekčného ochorenia u jedného z hráčov, ktorý bol vzatý do karantény a spolu s ním musí podstúpiť množstvo vyšetrení aj celý tím, ktorý musí byť taktiež izolovaný od verejnosti, kým sa nedokáže, že sú hráči zdraví. Prajeme hráčom Martina skorí návrat na ľadovú plochu.

Dal už 750 gólov

Viac na svojom konte majú už len Gordie Howe (801) a Wayne Gretzky (894) a Jaromír Jágr je len tretím hráčom v histórii NHL, ktorému sa túto hranicu podarilo prekonať. Pre Jágra to bol prvý gól v sezóne a dúfajme, že ich ešte pár uvidíme, keďže má na dosah ďalší významný bod do svojej kariéry. Už len 17 bodov mu chýba na to aby dobehol 2. najproduktívnejšieho hráča v histórii NHL Marka Messiera.

Zdieľajte:
Zdroje informácií: Hokejový svet, MHC Martin

Diskusia

Podobné články