Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

Nedorost o rozhodujúcom góle: Nejak som do toho pichol

Po zlom výkone proti Nižnekamsku si hráči Slovana museli vypočuť piskot tribún. Do duelu s Kazaňou tak vstupovali s tým, že si chcú udobriť fanúšikov. To sa im napokon podarilo dokonale, vedúci celok východnej konferencie zdolali 2:1 po predĺžení, keď tri sekundy pred koncom nadstavenej päťminútovky rozhodol Václav Nedorost.
Zdroj: TASR
Zdieľajte:

Aký bol zápas z vášho pohľadu?

Celý zápas som bol hotový, nemohol som vôbec korčuľovať, nemal som energiu. Tréneri nás veľmi často točili, hrali sme na málo hráčov. V tretej tretine sme fyzicky odišli a Kazaň nás začala prehrávať.

Ako ste dali rozhodujúci gól?

Žiga mi nahrával, obranca predo mnou puk zastavil, ja som mal pri sebe hráča, padal som a nejak som do toho pichol, brankár bol tiež dezorientovaný. Ani neviem, ako to tam prešlo, lebo už som bol na chrbte.

Pomohli vám ostrejšie slová trénera po prehre s Nižnekamskom?

Neviem, ako je to možné, že proti ťažkým súperom, až na Petrohrad, odohráme dobrý zápas a keď dostaneme slabšieho súpera, tak ten zápas nezvládneme. Možno to pomohlo, nemôžeme však hrať jeden zápas dobre a dva zle, takto do play-off nepostúpime.

Pomôže takéto víťazstvo aj psychike mužstva?

Určite áno, bol to ťažký súper, prvý tím východnej konferencie. Dve tretiny sme hrali fantasticky a až potom nám odišli sily. Možno práve za tú našu bojovnosť nám pán boh daroval rozhodujúci gól.

Bol to podľa vás váš najlepší výkon v sezóne?

S CSKA sme tiež hrali dobre, ale v predĺžení sme inkasovali. V oboch zápasoch s týmito súpermi sme podali veľmi dobrý výkon.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: hokejovysvet.sk

Diskusia

Podobné články