Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

Slováci už budú bojovať o miesta na MS, Bokroš netají cieľ: Turnaj ideme vyhrať

BRATISLAVA - Program slovenskej hokejovej reprezentácie do 20 rokov vyplní počas novembrovej prestávky Turnaj štyroch krajín v nórskom Lillehammeri. Zverenci tréneri Ernesta Bokroša vycestujú na sever Európy aj s hráčmi zo zahraničia a cieľom vyhrať.
Zdroj: TASR
Zdieľajte:

V nominácii sa v súčasnosti nachádzajú šiesti legionári Michal Roman, Miloš Roman (obaja HC Oceláři Třinec), Roman Žitný (KooKoo Hockey), Martin Bodák (Tappara Tampere), Filip Lešťan (HC 71) a Martin Fehérváry (Malmö Redhawks).

Prečítajte si aj: VIDEO Projekt Orange 20 opäť svojím výkonom neohúril

"Chceme porovnať ich výkonnosť s výkonnosťou hráčov, ktorých máme v projekte a pracujeme s nimi každý deň. Utvoríme si tak obraz o adeptoch, ktorí môžu reálne prehovoriť do konečnej nominácie na majstrovstvá sveta, ktoré sa uskutočnia o necelé dva mesiace," prezradil pre oficiálny web Slovenského zväzu ľadového hokeja (SZĽH) tréner Ernest Bokroš.

V konkurencii Nórska, Nemecka a Švajčiarska majú Slováci smelé plány. "Poviem to na rovinu - chceme tento turnaj vyhrať," dodal Bokroš.

Hráči: Boris Babik, Roman Durný, Mário Grman, Samuel Hain, Marek Hecl, Oliver Košecký, Matej Murín, Oliver Pataky, Denis Pätoprstý, Boris Sádecký, Marek Sloboda, Lukáš Žiak (všetci HK Orange VSR SR 20), Martin Andrisík, Alex Tamaši (obaja HC'05 Banská Bystrica), Matej Pokorný (HC Slovan Bratislava/KHL), Andrej Hatala (Dukla Trenčín), Michal Roman, Miloš Roman (obaja HC Oceláři Třinec/ČR), Roman Žitný (KooKoo Hockey/Fín.), Martin Bodák (Tappara Tampere/Fín.), Filip Lešťan (HC 71/Švéd.), Martin Fehérváry (Malmö Redhawks/Švéd.).

streda 3. novembra o 19.00: Slovensko - Švajčiarsko

štvrtok 4. novembra o 19.00: Slovensko - Nórsko

piatok 5. novembra o 13.00: Slovensko - Nemecko

Zdieľajte:
Zdroj informácií: TASR

Diskusia

Podobné články