Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

VIDEO Pánikovi postojačky aplaudovala celá aréna, Chára sa po dlhom čase pobil

NHL
CHICAGO - Hokejisti Chicaga Blackhawks zvíťazili v noci na nedeľu nad Nashvillom Predators 5:3 a dosiahli prvý triumf v sezóne. Najväčšiu zásluhu mal na tom slovenský útočník Richard Pánik, ktorý strelil v domácom drese tri góly.
Zdroj: streamable.com
Zdieľajte:

Pánik sa tak dočkal prvého hetriku v najlepšej lige sveta. "Od trénerov som dostal príležitosť nastupovať v prvých dvoch útokoch a v každom zápase sa to snažím využiť. Predchádzajúce dve stretnutia sme prehrali, dnes to bolo konečne víťazstvo a ja som rád, že som k tomu prispel," povedal po zápase.

Prečítajte si aj: VIDEO Pánik ako odtrhnutý z reťaze: Jeho hetrik hovorí za všetko!

A zatiaľ sa snaží dosť úspešne. Hlavne pri úvodnom zásahu ukázal bojovnosť, keď sa nenechal odstaviť od puku a akciu dotiahol do úspešného konca.

Slovenský reprezentant sa po treťom góle dočkal aj sladkej odmeny - celý štadión mu aplaudoval postojačky. Standing ovation ako vyšitá. Pánik bol ako inak vyhlásený aj za prvú hviezdu zápasu.

Zatiaľ čo Jastrabi si konečne pripísali výhru, Medveďe z Bostonu prehrali na ľade Toronta. Na jeden z gólov domácich prihrával aj Martin Marinčin. No upútala hlavne bitka, ktorej sa zúčastnil Zdeno Chára. Ten po dlhej dobe absolvoval súboj na férovku a s Mattom Martinom nemal žiadny problém.

Zdieľajte:
Zdroje informácií: TASR, nhl.com

Diskusia

Podobné články