Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

VIDEO Mala to byť povinná jazda: Outsider trápil Javorové listy do poslednej sekundy

TORONTO - Ohlasy zahraničných médií na víťazstvo Kanady vo finále Svetového pohára v hokeji nad Tímom Európa:
Zdroj: TASR
Zdieľajte:

hokej.cz: "Svetový pohár ostáva doma! Kanada rozhodla v neskutočnom závere. To bol boj! Ešte lepšiu partiu, ako na prvý pokus, zohral Tím Európy s Kanadou. V druhom finále dlho viedol po góle Zdena Cháru, nervózneho favorita držal v úzkych a siahal po vyrovnaní série. Lenže nakoniec bolo všetko inak."

Prečítajte si aj: VIDEO Tím Európy si zaslúži uznanie, Chárov nadľudský výkon: rozhodla posledná minúta zápasu!

idens.cz: "Svetový pohár patrí Kanade! Dramatické finále rozhodol v oslabení Marchand. Malo ísť o jasnú záležitosť. Namiesto toho boli diváci v Air Canada Centre svedkami nádhernej bitky, v ktorej hokejisti Európy dlho viedli. Obrat prišiel až v strhujúcom finiši tretej tretiny."

nhl.com: "Bolo to oveľa ťažšie ako si mnohí predstavovali, no tím Kanady je nakoniec šampión Svetového pohára 2016. Brad Marchand rozhodol gólom v oslabení 44 sekúnd pred koncom."

tsn.ca: "Kanada sa zobudila neskoro, no nakoniec získala Svetový pohár. Marchand skóroval v oslabení a Kanada zdolala veľmi ťažkého súpera - Tím Európa."

espn.com: "Bolo to oveľa dramatickejšie, ako by chceli domáci fanúšikovia, no obdivuhodná kanadská séria dominancie v medzinárodnom hokeji trvá aj ďalej. Javorové listy vyhrali aj 16. zápas v rade v konkurencii najlepších z najlepších."

Göteborgs-Posten: "Pred turnajom im dávali najmenšie šance, no po ňom zistili, že sa mýlili. Tím Európy skončil hneď za víťaznou Kanadou, pričom o všetko prišiel až v záverečných minútach."

Zdieľajte:
Zdroj informácií: TASR

Diskusia

Podobné články