Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

Český "dedo" v NHL stále nekončí

Tím Európa sa dostal do finále Svetového pohára a Jaromír Jágr v NHL stále rozhodne nekončí. Aj o tomto v ďalšom diely hokejových udalostí minulého týždňa.
Zdroj: facebook.com/jaromirjagr
Zdieľajte:

Sú vo finále

Podceňovaní outsideri, tím poskladaný z ôsmich národnosti vytrel zrak každému a je vo finále Svetového pohára, kde sa stretne s Kanadou. Výrazný podiel na tom má práve slovenská časť tohto projektu. Vo včerajšom semifinále skóroval raz Gáborík a dva krát Tatar a skvelý výkon v bráne podal opäť Jaroslav Halák. "Je to paráda. Neviem to poriadne opísať. Celý čas sme si verili, bojovali jeden za druhého. Kolektív v kabíne je skutočne skvelý. Postúpili sme do finále a zavreli ústa tým, ktorí nám to nepriali a vraveli, že sme outsideri," povedal Tatar pre televíziu Dajto. Záverečný zápas obnoveného Svetového pohára sa uskutoční v noci z utorka na stredu.

Nadvláda Košíc

Vicemajster minulého ročníka má začiatok sezóny skvelý. V každom zápase bodoval a kraľuje tabuľke. Prestup Ladislava Nagyho sa ukázal ako veľmi dobrý ťah, keďže vedie tabuľku strelcov a aj produktivity. Kolísavé výkony môžeme vidieť stále v Poprade, ktorý uspel v Trenčíne, no doma prehral so Zvolenom a stále sa drží na nelichotivom predposlednom mieste. Skvelé výkony v tomto tíme však predvádza brankár Martin Šúrek, ktorý je druhým najlepším brankárom ligy.

23. sezóna v NHL

A stále pokračuje. Česká legenda Jaromír Jágr pokračuje a vo februári oslávi už 45 narodeniny. Navyše má na dosah 2. miesto v historických tabuľkách v produktivite. V uplynulej sezóne sa stal najproduktívnejším hráčom Floridy, keď získal 56 bodov a tak je viac než možné, že tento rok predbehne Messiera. Pred ním bude stáť už len legenda Wayne Gretzky. My držíme Jaromírovi palce a dúfame, že aj túto sezónu nás bude tešiť svojimi gólmi.

"Frajer" na záver

Gólman Zvolenu bohužiaľ rozosmial každého, keď dostal kuriózny gól, ktorým poslal súpera do vedenia v oslabení. Šťastným strelcom sa stal mladý útočník Juraj Milý. Gól si môžete pozrieť vo videu v čase 3:35.

Zdieľajte:
Zdroje informácií: TASR, Hokejový svet, youtube.com

Diskusia

Podobné články