Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

FOTO Smrť hokejistov zasiahla životy tých najbližších: Ako žijú vdovy 5 rokov od pádu lietadla?

BRATISLAVA - Už päť rokov uplynulo od pádu lietadla v Jaroslavli, na palube ktorého sa nachádzal hokejový tím Lokomotiv Jarosľav. Lietadlo z letiska Tunošna nenabralo potrebnú výšku a narazilo do letiskového majáku. Na palube bol aj známy slovenský hokejista Pavol Demitra a traja českí hokejoví hráči Josef Vašíček, Jan Marek a Karel Rachůnek. Haváriu nikto z nich neprežil.
Zdroj: koláž HokejovýSvet.sk
Zdieľajte:

Vdova po Pavlovi Demitrovi - Mária Demitrová

Zo slovenských hokejistov neprežil tragickú nehodu Pavol Demitra. Jeho manželka Mária Demitrová niesla leteckú tragédiu veľmi ťažko. Dnes hovorí, že už konečne môže nasadnúť aj do lietadla. Jej syn je futbalový talent a dcéra sa zasa dala na atletiku.

Mária Demitrová so synom Lucasom

Mária Demitrová na Pavla Demitru dnes spomína už len s úsmevom, keď sa jej deti pýtajú ako sa zoznámili a čo srandovné spolu zažili. Spomínajú na neho kedykoľvek, napríklad keď jedia jeho obľúbené jedlo, alebo keď počujú pesničku ktorú mal rád.

Pavol Demitra spolu s manželkou Máriou Demitrovou

Mária Demitrová priznala, že začiatky boli naozaj veľmi ťažké. Dnes sa teší zo spoločných detí, ktoré spolu majú. Rada oddychuje pri písaní kníh, maľovaní a jazde na koni.

Prečítajte si aj: VIDEO Tragédia, ktorá obletela celý svet: Slovensko prišlo o legendu, kapitána s číslom 38

Vdova po Karlovi Rachůnkovi - Kateřina Rachůnková

Vdova po českom hokejistovi Karlovi Rachůnkovi Kateřina Rachůnková po tragédii hľadala zmysel života. Dnes je už opäť šťastná. Svoje šťastie našla po boku ďalšieho hokejistu. Je ním liberecký hráč Petr Vampola, ktorý sa jej stal oporou po tragickej havárii lietadla. Pomáhal jej dokonca aj so starostlivosťou o jej dve deti a neskôr toto priateľstvo prerástlo v lásku. Kateřina mu porodila aj dcéru Aničku.

Kateřina Rachůnková s deťmi

Vdova po Janovi Marekovi - Lucia Mareková

Jan Marek je ďalší z českých hokejistov, ktorý zahynul pri havárii lietadla. Ostala po ňom vdova Lucia Marková, ktorá prekrstila štadión po manželovi a je na neho veľmi pyšná. Na prekrstenie priviedla aj syna Honzíka.

Lucia Mareková spolu so synom Honzíkom

Malý Honzík má oči po svojom ocovi slávnom hokejistovi a práve on Lucii Markovej robí obrovskú radosť.

Snúbenica po Jožovi Vašíčkovi - Michaela Jajtnerová

Josef Vašíček bol zasnubený s Michaelou Jajtnerovou, ktorá sa po smrti jej lásky preslávila najmä kauzou dedičského konania. Zažalovala totiž jeho rodičov za to, že ju vysunuli z dedičského konania. Podľa jeho rodičov už s ním nežila v spoločnej domácnosti. Sudca rozhodol, že sa nenašli žiadne dôvody na zamietnutie žaloby. Michaela Jajtnerová tvrdila, že sa nesúdila o peniaze, ale o to či naozaj spolu žili v spoločnej domácnosti, alebo nie.

Snúbenica po Jožovi Vašíčkovi - Michaela Jajtnerová

Zdieľajte:
Zdroje informácií: wikipedia.org, extra.cz, alchetron.com, ahaonline.cz, isport.blesk.cz, ahaonline.cz, revue.idnes.cz, zenyvmeste.sk

Diskusia

Podobné články