Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

Získa Slovan prvé body? Doma na to bude mať ideálnu príležitosť

BRATISLAVA - Slovan má po prvých dvoch stretnutiach na klziskách súperov nulu na konte získaných bodov. V Kazani podľahli tesne 1:2, druhý duel v Togliatti hráčom absolútne nevyšiel po výsledku 2:5.
Zdroj: instagram.com/hcslovan
Zdieľajte:

Zverenci trénera Miloša Říhu sa konečne predstavia pred vlastnými fanúšikmi, v domácom prostredí proti HC Slovan bude stáť Torpedo Nižnij Novgorod. Slovanisti sa s ruským celkom stretli už v príprave na nový ročník, Novgorod zdolali tesne 3:2. Góly zaznamenali Slováci Mislav Rosandič, Michal Hlinka a Pavol Skalický.

Torpedo prežíva vydarený vstup do sezóny, z dvoch zápasov má plný počet bodov. Zverenci Peterisa Skudru najprv porazili Dinamo Riga 2:0, následne si poradili aj s favoritom Západnej konferencie, fínskym Jokeritom Helsinki 3:1.

V ruskom tíme zatiaľ žiari švédska posila Fredrik Pettersson, štyri body už získal aj Kaspars Daugavinš. Rus Iľja Proskurjakov má v brankárskych štatistikách úspešnosť 97,7% zákrokov.

Predpokladaná zostava: Pogge (Brust) – Švarný, Plastino, Nedorost, Taffe, Jeglič – Luža, Meszároš, Valský, Chipchura, Cheechoo – Kundrátek, Ďaloga, Skalický, Viedenský, Kubalík – Pokorný, Bačík, Lušňák, Zigo, Šiška.

Vychutnajte si atraktívny súboj Belasých v priamom prenose na TV Tipsport!

Zdieľajte:
Zdroje informácií: hcslovan.sk, facebook.com/hcslovan

Diskusia

Podobné články