Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

Colorado má nového kouča, po legende dostal šancu nováčik

NHL
COLORADO - Dva týždne po nečakanom konci Patricka Roya v pozícii hlavného trénera Colorada Avalanche našiel denverský klub náhradu. Siedmym hlavným koučom v histórii "lavín" sa stal Jared Bednar. Klub NHL o tom informoval na svojej oficiálnej webstránke.
Zdroj: mothersofmultiples.com
Zdieľajte:

Pre 44-ročného Bednara bude pôsobenie na striedačke Colorada prvým v pozícii hlavného trénera klubu NHL. Nový tréner Avalanche v minulej sezóne viedol tím AHL Lake Erie Monsters, ktorý doviedol k zisku Calderovho pohára.

"Vymenovaniu nového trénera nášho klubu predchádzalo niekoľko pohovorov s dobrými kandidátmi. Som presvedčený, že Jared Bednar je najvhodnejší kandidát, ktorý môže viesť náš tím," uviedol na klubovej stránke viceprezident a zároveň generálny manažér klubu Joe Sakic.

"Spoločne s mojou rodinou sme nadšení, že začneme v Denveri novú etapu. Cítim sa byť pripravený pre túto úlohu a som vďačný za dôveru, ktorú som od vedenia klubu dostal. NHL je obrovský športový trh s vášnivou fanúšikovskou základňou a už sa nemôžem dočkať, keď sa pustím do práce," poznamenal Bednar.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: TASR

Diskusia

Podobné články