Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

Košičania po výhre v Linzi samozrejme spokojní, víťazstvo je zaslúžené

KOŠICE - Hlasy hráčov HC Košice po víťaznom stretnutí s Linzom.
Zdroj: TASR
Zdieľajte:

Hlasy (zdroj: www.hckosice.sk)

Rostislav Čada, tréner HC Košice: "V prvej tretine sme zohrali vyrovnanú hru, ale dostali sme zbytočný gól po tom, čo sme neubránili štandardnú situáciu v obrannom pásme. V druhej tretine sme hrali veľmi zle, najmä v strednom pásme. Otvárali sme hru, prepadávali sme v defenzíve a výsledkom bol veľký tlak a veľa striel súpera. Počas prestávky sme preorganizovali spôsob napádania, spôsob obrany stredného pásma a ako hovorí výsledok, prinieslo to efekt. Súpera sme začali prehrávať, vyšli nám dve presilovky a myslím si, že za výkon v druhej polovici zápasu a za bojovnosť, disciplínu a trpezlivosť sme si víťazstvo zaslúžili."

Vladislav Habal, brankár HC Košice: "Po druhej tretine išlo naozaj o všetko. Skrátili sme striedania, nedržali sme puky a všetko sme hneď tlačili do útoku. Prial som si, aby sme si v závere vypracovali ešte dvojgólové vedenie, aby sme mali postup istejší. Teraz po zápase som sa však dozvedel, že ak sme dali štyri góly na súperovom ihrisku a Linz nevyhrá s Bernom, tak máme postup istý. Mám z toho obrovskú radosť."

Eduard Šedivý, obranca HC Košice: "Pri mojom góle urobili všetci chlapci v presilovke skvelú prácu. Jirko Bicek mi nahral na modrú čiaru, Ivan Jankovič výborne clonil pred bránkou a mne stačilo iba trafiť. Chvalabohu to tam padlo a potom sme pridali ešte jeden gól. Máme z toho veľkú radosť."

Marek Bartánus, útočník HC Košice: "Vedeli sme, že súper pôjde od začiatku do tlaku a hovorili sme, že to musíme zvládnuť, ale, žiaľ, inkasovali sme. Potom sme však ukázali, že táto kabína má ducha. Tretia tretina nám vyšla podľa predstáv a sme naozaj veľmi radi, že sa nám podarilo dať tri góly, vyhrať zápas a celé to otočiť. Klobúk dole pred všetkými chlapcami, ktorí si na ľade siahli na dno svojich síl."

Zdieľajte:
Pridal: Matej Kubove
Zdroj informácií: TASR

Diskusia

Podobné články