Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

VIDEO Radulov nadšený z Montrealu

NHL
BROSSARD, QUEBEC - Alexander Radulov si v pondelok prvýkrát obliekol svoju montrealskú 47-čku a povedal, že sa teší na novú výzvu, zabojovať o Stanley Cup so svojím novým tímom.
Zdroj: TASR - Radulov v roku 2012 obliekal dres Nashvillu
Zdieľajte:

30-ročný Rus podpísal s Montrealom ročný kontrakt na 5,75-milióna dolárov. Do Montrealu dorazil cez víkend, aby sa usadil a pokračoval v príprave na nadchádzajúcu sezónu NHL.

"Som rád, že som konečne tu," povedal pravý krídelník. "Som nadšený, že som sa vrátil do NHL. Byť súčasťou Montrealu je obrovské. Je to hokejové mesto a vždy sa snažia zaútočiť na pohár a to je hlavný dôvodom, prečo som si vybral Montreal."

Radulov sa vrátil do NHL po štyroch sezónach strávených v CSKA Moskva v KHL. Predtým hral dve sezóny za Nashville Predators, potom podpísal kontrakt s ruským klubom Julajev Ufa, ale v marci 2012 sa vrátil do Nashvillu. Potom bol nútený opustiť Predators, pretože počas následného play-off porušil tímové pravidlá, keď nerešpektoval zákaz vychádzania a klub sa ho rozhodol suspendovať.

"Bolo to dávno a bol som mladý, bola to iná situácia," povedal. "Je to minulosť a musíme sa posunúť dopredu."

Canadiens dúfajú, že tento veľký, skúsený útočník bude strieľať góly v jednej z prvých dvoch formácii. V doposiaľ jeho najúspešnejšej sezóne v NHL v rokoch 2007-08 zaznamenal 26 gólov a 58 bodov.

Zdieľajte:
Zdroje informácií: tsn.ca, hokejovysvet.sk

Diskusia

Podobné články