Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

VIDEO S novým logom za titulom: Fanúšikov HC´05 iClinic Banská Bystrica čakajú samé novinky

BANSKÁ BYSTRICA - V bystrickom hoteli Lux sa v pondelok konala špeciálna tlačová konferencia klubu HC´05 iClinic Banská Bystrica, kde bolo predstavené nové logo a taktiež dresy klubu. Zároveň stredoslovenský tím vydal knihu, kde mapuje posledných desať rokov HC´05.
Zdroj: TASR
Zdieľajte:

„Za posledných jedenásť rokov sa postavil základný stav kameň tohto tímu a týmito novinkami chceme spraviť pomyselnú čiaru za érou starého loga,“ povedal v úvode marketingový a obchodný riaditeľ klubu Atila Béreš. „Logo prezentuje silu a bojovnosť, výsledky a štýl hry, ktorými sa posledné roky prezentujeme. Možno aj týmto urobíme krok vpred k vytúženému titulu.“

„Myšlienka vznikla pred rokom, keď ku nám nastúpil Atila Béreš a prišiel s tým. My sme pred tým len tak nezáväzne debatovali. Len vlani to nabralo konkrétny smer. Po sezóne 2015/16 došlo k rozhodnutiu, že je ten správny čas,“ pokračoval riaditeľ klubu Michal Longauer.

„Je to dobrý marketingový ťah a bude sa dať ľahšie predať,“ dodal športový manažér Július Koval mladší.

Zmodernizované sú aj dresy, ktoré predviedla dvojica hráčov Mário Lunter a Tomáš Matoušek: „Je to príjemný pocit mať ho na sebe,“ nechal sa počuť prvý menovaný.

Fanúšikovia sa taktiež budú môcť tešiť na ďalšiu novinku, ktorou je Sieň slávy: „Po vzore NHL máme v úmysle vyvesiť dresy hráčov, ktorí pre Banskú Bystricu niečo urobili a vyradiť ich. Zároveň im chcem vzdať hold,“ povedal riaditeľ tímu Michal Longauer.

„Pripravujeme sieň slávy, resp. tradícií, kde vyvesíme dresy, ktoré vyradíme. Momentálne riešime skôr technickú stránku veci, ako to na našom starom a peknom štadióne vyriešiť,“ ozrejmil Béreš: „Máme okruh hráčov, ktorých zatiaľ nebudeme zverejňovať. Všetko sa dozviete 10.septembra.“

Vedenie klubu taktiež oznámilo, že názov HC´05 iClinic Banská Bystrica sa nemení ani do budúcej sezóny.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: hokejovysvet.sk/Matej Kubove

Diskusia

Podobné články