Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

Repre začína už na konci leta: Do Nových Zámkov príde aj Kráľ z NHL

BRATISLAVA - Slovenská hokejová reprezentácia odštartuje nastávajúcu sezónu netradične skoro. Ešte počas leta absolvuje dva prípravné zápasy, keď sa najskôr 24. augusta predstaví vo Viedni proti domácemu Rakúsku a o deň neskôr privíta v Nových Zámkoch Slovinsko.
Zdroj: facebook.com/SlovakHockey
Zdieľajte:

Oboch slovenských súperov čakajú v septembri kvalifikačné turnaje o účasť na ZOH v Pjongčangu. "Rakúšania aj Slovinci budú hrať na začiatku septembra olympijskú kvalifikáciu v Rige resp. Minsku. Oba výbery budú v plnej sile, takže fanúšikovia sa môžu tešiť na najväčšie hviezdy Rakúšanov i Slovincov. To znamená, že slovenskí diváci by mali vidieť naživo v akcii aj najväčšiu hviezdu Slovincov - Anžeho Kopitara," uviedol na oficiálnom webe Slovenského zväzu ľadového hokeja (SZĽH) generálny manažér reprezentácie Róbert Švehla.

Národný výber sa pod vedením trénera Zdena Cígera predstaví premiérovo v Nových Zámkoch. "Pôvodne sme plánovali zápas odohrať v Nitre, ale z dôvodov inštalácie novej vzduchotechniky na nitrianskom štadióne a zápasu Ligy majstrov, ktorý sa odohrá len dva dni po tomto medzištátnom stretnutí, sme sa rozhodli ukázať fanúšikom medzinárodný zápas v Nových Zámkoch. Atmosféra v Nových Zámkoch bola počas play-off 1. hokejovej ligy i play-out o extraligu výborná a pre týchto ľudí to bude forma odmeny," povedal generálny sekretár SZĽH Róbert Pukalovič.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: TASR

Diskusia

Podobné články