Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

VIDEO Návrat návratov? Vesmírna legenda sa chce vrátiť, a rovno do NHL!

NHL
WASHINGTON - Ilja Bryzgalov (35) sa preslávil tajomnými komentármi o vesmíre, medveďoch, astronautoch, zmysle života...ďalej lukratívnou zmluvou s Philadelphiou Flyers a veľmi nevyrovnanými výkonmi.
Zdroj: yahoo.com
Zdieľajte:

No okrem toho je víťazom Stanley Cupu, majstrom sveta i držiteľom bronzu z MS. Po roku strávenom mimo hokeja však šokoval svet oznámením, že sa chce vrátiť na ľad. Ideálne rovno do zámorskej profiligy.

V roku 2011 podpísal s letcami kontrakt na 9 rokov v hodnote 51 miliónov dolárov, z ktorého ale bol vykúpený už po dvoch rokoch. Pochopiteľný tlak na jeho výkony mu nerobil dobre, a tak jeho schopnosti upadali. Naposledy sa v bránke objavil ako gólman Anaheimu v sezóne 2014/2015.

Teraz je však podľa vlastných slov odpočinutý mentálne aj fyzicky. A chce sa vrátiť. Chce, aby ho jeho syn (tiež brankár) mohol sledovať v najlepšej lige sveta. "Keď som mu povedal o možnosti návratu, celý sa rozžiaril."

Nakoplo ho vraj sledovanie tohtoročnej play off: "Akoby som mal znova 21 rokov! Som pripravený na nový začiatok a nové výzvy. Chýba mi to."

Má ešte vo svojom veku šancu? Minimálne z hľadiska mediálnej pozornosti by to pár klubom možno stálo za zamyslenie. Bolo by super mať tohoto samorosta znova na očiach, ako dokláda aj zostrih toho najlepšieho od svojského Rusa:

Zdieľajte:
Zdroje informácií: yahoo.com, thehockeywriters.com, tsn.ca

Diskusia

Podobné články