Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

Pálffy navrhuje šokujúceho kandidáta na prezidenta zväzu: Budete si klopkať na čelo?

BRATISLAVA - Žigmund Pálffy plánuje spolu s ďalšími hráčmi postaviť kandidáta do júnových volieb prezidenta Slovenského zväzu ľadového hokeja. Jeho meno vás zaručene prekvapí.
Zdroj: archív
Zdieľajte:

Podľa informácií z viacerých zdrojov ide o bývalého konateľa a výkonného riaditeľa HK ŠKP Poprad Tibora Turana, jedného z blízkych spolupracovníkov súčasného prezidenta zväzu Igora Nemečka, ktorý už viackrát ostro kritizoval Richarda Lintnera.

Voľby sa uskutočnia na mimoriadnom kongrese zväzu vo štvrtok 16. júna. Lintnerova skupina takisto pripravuje svojho kandidáta, meno zatiaľ tají. Lintner v júni 2015 neúspešne kandidoval na post šéfa SZĽH v súboji s Igorom Nemečkom, ktorý tiež ešte zvažuje účasť.

"Mám okolo seba skupinu chalanov a tiež by sme si radi vytvorili nejakého prezidenta. Máme svoje predstavy a nenecháme to na jednom človeku. Verím, že čoskoro ho predstavíme. Chcem, aby bol zvolený správny prezident, ktorú tomu dá šťavu. Nech hokej napreduje a chlapci budú radi chodiť do reprezentácie." vravel nedávno Žigmund Pálffy.

Zdieľajte:
Zdroje informácií: Šport.sk, Rádio Slovensko

Diskusia

Podobné články