Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

CSKA Moskva a jej prestupové šachy

KHL
MOSKVA - Tradičný ruský tím mal v posledných hodinách dosť roboty.
Zdroj: TASR
Zdieľajte:

Do vojenského celku prichádza Kanaďan Colin Smith a Švéd Gustav Possler. Naopak, smerom von z klubu putuje mladý brankár Maxim Tretiak, ako aj práva na lotyšského útočníka Buffala Sabres Zemgusa Girgensonsa.

22-ročný center Smith bol draftovaný do NHL Coloradom Avalanche, lenže v jeho drese sa poriadne nepresadil. Nastúpil len na jeden duel a väčšinu času strávil na farme.

Gustav Possler síce bude v KHL evidovaný ako hráč, na ktorého má nárok CSKA, lenže v sezóne 2016/17 ostane po odchode z celku MODO Hockey naďalej doma, v klube Djurgårdens IF. 21-ročný krídelník bol do NHL draftovaný Buffalom Sabres.

Vnuk legendárneho Vladislava Tretiaka, Maxim, sa v tíme, kde jeho starý otec zanechal obrovskú stopu, nepresadil. Od novej sezóny bude pôsobiť v Admirale Vladivostok.

Asi najzaujímavejším menom v tejto skupine je Lotyš Zemgus Girgensons. Útočník Buffala Sabres bol do KHL draftovaný práve CSKA Moskva, lenže nikdy za ňu nehral, keďže už veľmi dlho pôsobí v zámorí. Keby sa ale chcel pozrieť do KHL, bude hráčom Dinama Riga.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: eliteprospects.com

Diskusia

Podobné články